Tietoa mainostajalle ›

March 20, 2013

SUUNNITELMAT JULKI: VOL 2

Yläkerrasta halusimme hieman yksityisemmän. Talon itäpuolella on suuri makuuhuone, jonka yhteydessä on vaatehuone sekä kylpyhuone. Eteläpäädyssä on työhuone, josta kulku yhteys lasitettuun viherhuoneeseen. Alkuperäisessä suunnitelmassa emme olleet ajatelleet sijoittaa taloon minkäänlaista parveketta. Koska yläkerran neliöt ovat aika haasteelliset (rakennusoikeus 35-prosenttia), ainoina vaihtoehtoina oli suurentaa aukkoa, madaltaa huonekorkeutta tai sijoittaa parveke. Näistä parveke tuntui pohjan muihin toimintoihin nähden järkevimmältä. Tämä kymmenen neliön pakkoparveke kulkee työnimellä viherhuone. Viherhuoneen pienenä erikoisuutena on tuplahormin mahdollistama ulkotakka.
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig