Tietoa mainostajalle ›

May 11, 2013

INSPIRAATIO: ETEINEN


Ensimmäinen inspiraatio-kollaasi, olkaatten hyvä. Aloitimme siitä mielestämme kaikista haasteellisimmasta, eteisestä. Eteistä suunnitellessamme meillä oli muutama lähtökohta joista emme suostuneet tinkimään. Tärkeimpänä oli eteisen riittävä koko. Eteisessä pitää mahtua pyörimään neljäkin ihmistä niin, ettei olkapäät hinkkaa jokaisella hengähdyksellä vierustoveria. Toisekseen toivelistalla oli riittävä säilytystila. Mieluiten suuressa kaapistossa, katseilta piilossa. Toivelistalla oli myös seinätilaa senkille sekä kokovartalopeilille.

Talon pohjoispuolelle sijoitetun kuraeteisen kautta on suunniteltu kulkureitti, jota käyttävät kaikki tahmatassut sekä muut mähmät. Tämä ei käytännössä vain tunnu koskaan oikein toteutuvan. Meillä eteinen toimii tällä hetkellä kaiken maailman tavarakasojen ensimmäisenä ja viimeisenä säilytyspaikkana. Kaapista tursuaa kaikki eri kausivaatteet. Ja kaiken kruunaa alati kasvava kumisaappaiden ja korkokenkien röykkiö heti oven oikealla puolella. Saisiko nämä epäkohdat kuntoon edes hyvällä suunnittelulla?

Täydellisen eteisen sanotaan olevan kodin käyntikortti. Minkälainen on sinun unelmaeteisesi?

(Inspiraatiokuvat täältä)

Tuotteet:
Senkki // Muuto
Matto // House Doctor
Peili // Ikea

SHARE:

8 comments

 1. Minulla mökin inspiraatioissa mukana tuo sama kakkoskuva mikä sinulla :)
  Hyvältä näyttää suunnitelmat!

  Väliaikatieto:
  Potentiaalinen mökkiehdokas löytynyt.
  Mies ei vaan ole yhtä rakastunut ehdokkaaseen kuin minä :D
  Josko mieli muuttuisi, kun päästäisiin paikan päälle tilat ratsaamaan.

  ReplyDelete
 2. Ai että. Näyttää juuri sellaisilta nuo inspiskuvat, joista mä diggaan. :)

  ReplyDelete
 3. Minunkin unelmaeteisessäni on riittävästi tilaa. Aika moni sanoo, ettei halua eteiseen "hukkaneliöitä", mutta itse arvostan kovasti sitä, että eteisessä mahtuu sekä pukeutumaan että säilyttämäänkin jotain. Edellisessä kodissa oli todella pieni eteinen ja vain metrin leveä tankokaappi vaatteille - eihän sinne tahtonut mahtua edes kahden aikuisen tamineet. Ahtauteen kyllästyneinä uuteen kotiin on tulossa kolme ja puoli metriä kaapistoja ja eteisestä pääsee suoraan tekniseen tilaan, josta osa on varattu säilytykseen. Vieraiden takeille kaavailen jotain tyylikästä, eleetöntä naulakkoa ja peili pitänee viritellä erikseen kun emme halua peili(liuku)ovia.

  ReplyDelete
 4. Meilläkin oli edellisessä kodissa minimaalinen eteinen ja ehkä siksi uudessa meni jonkun mielestä jopa överiksi - 26 neliössä riittää avaruutta. Itse tykkään kovasti siitä, että sisään tullessa on tilaa ja valoa. Meillä on yhdellä seinällä 2,5 m liukuovikaapisto, muu sisustus onkin sitten vielä ihan hakusessa. Koska tila on iso, sinne tarvitsisi jotain näyttävää ja suurikokoistakin. Kuraeteinen meillä on erikseen.

  ReplyDelete
 5. Koo: Uskoisin mökkien kohdalla pätevän säännön: kun se oikea osuu kohdalle, se on menoa sitten ;)
  Tsemppiä mökinmetsästykseen!

  IMAGE: Yllättävän haasteellista löytää inspiskuvia eteisestä.. Josko saisi itse pykättyä eteisen, jota kehtaa kuvailla ;)

  Kähmäräpälä: Teillä vaikuttaa olevan oikein selkeä ja yksinkertaisen hyvä pohja talossanne. Plussat pitkästä kaappirivistöstä :)

  ReplyDelete
 6. Christa: Teillä on mielestäni erittäin fiksu pohja. En voisi kuvitella alakerran "aulaanne" yhtään pienempänä. Neliöt ovat juuri siellä missä pitääkin, kaikille on oma tilansa ja paikkansa. Varmasti ihanaa tulla kotiin, kun heti oven avattuaan talossa on tilaa toimia :) Joku suurikokoinen valaisin tai teidän tyyliin sopiva taideteos voisi toimia hienosti heti sisääntulon yhteydessä? Joko asia, joka toivottaa tervetulleeksi kotiin, ja tuo hymyn huulille..

  ReplyDelete
 7. Löysinpäs kivaan blogiin!

  Meille valettiin juurikin eilen eteiseen betonilattia ja ai että tykkään! Samaista mattoakin olen siihen mielessäni mallaillut, olisi varmasti kiva :)

  ReplyDelete
 8. Petra Puistolassa: Kiva kun löysit :) Nuo ovat juurikin niitä parhaita hetkiä, kun näkee talon pikku hiljaa valmistuvan! Ja suunnitelmat tulevat todeksi..

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig