Tietoa mainostajalle ›

May 18, 2013

TEHTÄVÄT TEHTY

Tämä tyttö on toteuttanut inspiraatiotehtäväänsä tunnollisesti. Muutama huonekollaasi on jo valmis. Sisustussuunnitelmat etenevät ja ensimmäinen kovasta uurastuksesta ansaittu "palkinto" nojailee tuossa olohuoneen ovea vasten. Tästä nojailijasta taisin vihjaista jo vessainspiksen yhteydessä. Lisää kollaaseja pukkaa tasaiseen tahtiin. Ensi viikolla luvassa ainakin ruokailutila ja keittiö. Saatamme piipahtaa pikaisesti myös saunatuvan puolella.

Oikein leppoisaa lauantai-illan jatkoa kaikille. Ja suuri kiitos kaikista kommenteista, joita on tupsahdellut tasaisin väliajoin postilaatikkoomme. Paljon on aihetta hymyyn!
SHARE:

4 comments

 1. Niin kaunis kuva! ja tykkään tuosta matosta :)

  ReplyDelete
 2. AnonymousMay 19, 2013

  Moikka!

  Löysin tämän blogin puolivahingossa ja näyttää todella kivalta ja mielenkiintoiselta :). Meillä on myös rakennusprojekti suunnitteilla, mutta hankalinta tuntuu olevan tontin löytäminen... Etsittekö te kauan tonttia? Onko antaa mitään hyviä vinkkejä mitä tuossa tonttiasiassa kannattaisi huomioida?

  Kiitos ja tsemppiä projektiin :).

  ReplyDelete
 3. Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista!

  DIY-täysurpo täällä mietiskelee tuon tyylisen pöydän kasaamista. Miten nuo laudat on kiinnitetty toisiinsa ja pukkijalkoihin? Onko laudoille tehty jotain erityistä vai vedetty vain lakkaa päälle? Entä millaista lakkaa? Muistanko oikein, että laudat ovat K-raudasta? Pätkivätkö siellä valmiiksi sopivan mittaisiksi?

  ReplyDelete
 4. -HEINIE-: Minäkin olen tuota mattoa pitkään katsellut silläsilmällä. Tämä oli todellinen löytö ;)

  Anonyymi: Kiitos, kun jätit viestin käynnistäsi :) Meille tämä rakennusprojekti tuli vähän yllätyksenä. Voisin kirjoittaa postauksen tontinetsintävinkeistä (mitä olemme tähän mennessä asiasta oppineet..)

  Kirsi: Kiitos ihanasta kommentista!
  Pöydän alla on kolme tukipuuta, joihin laudat on ruuvattu kiinni. Pukkijaloilla pöytä lepää vapaasti (pääty tukipuut toimivat "stoppereina"). Keskimmäiset laudat on maalattu mustalla Supi-saunasuojalla ja vaaleat läpinäkyvällä mattalakalla. Laudat ovat tosiaan k-raudasta. Siellä ystävällinen myyjä lykkäsi meille sahan käteen ja käski mennä ihan itse pätkimään puut oikeaan mittaan ;)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig