Tietoa mainostajalle ›

May 23, 2013

VASARA JA NAULOJA


Tunnustaudun intohimoiseksi remontoijaksi. Suunnitelmat kaatuvat kuitenkin useimmiten työvälineisiin tai juurikin niiden puutteeseen. No toki tilanpuutekin on rajoittava tekijä, mutta nuo työvälineet. Se hetki, kun pitäisi tehdä niinkin yksinkertainen toimenpide, kuin laittaa taulu seinään, työkalupakista löytyy ainoastaan äm:n vanhemmilta saatu vaaleanpunainen vasara. Siinä sitten lätkitään julisteita teipillä seinään, kun naulat eivät tahdo millään pysyä höttöseinässä ilman kymmenmillisiä proppuja ja ruuveja.

Kotona tapahtui taannoin pienimuotoinen äksidentti, kun seinään propattu tv-taso päätti tulla alas. Onneksi kaappi pötkähti pehmeästi alla olevien vierastuolien päälle. Samalla kun kaappi antoi periksi, antoi periksi myös kaapin takana oleva seinä. Pikkaisen kaivelemalla saisi makuuhuoneesta kätevän kurkistusreiän keittiön puolelle. Kurkistusreikä todennäköisesti jää toteuttamatta, mutta kaappi pitäisi saada taas turvallisesti paikoilleen. Komerosta löytyisi pussi saneerauslaastia seinän tilkitsemiseksi, mutta sen vasaran lisäksi siinä on kaikki mitä on. Ennen kuin kaappi pääsee takaisin seinälle, hankintalistalla on ainakin myös ämpäri, akkukäyttöinen ruuvinväännin sekä mahdollisimman suuri lajitelma ruuveja ja proppuja.

Sitten kun pääsemme Talon sisätyövaiheeseen, vaaleanpunaisella vasaralla, kierteettömiksi väännetyillä ruuveilla ja ämpärillä ei pitkälle pötkitä. Koska olemme suunnitelleet tekevämme osan sisustustöistä itse, tarvinnemme hieman uskottavamman repertuaarin työvälineitä. Kiireisen rakentajan hankinnoissa auttaa onneksi netti. Tuotteiden ja hintojen vertaaminen verkossa on huomattavasti kätevämpää kuin pyöriä rautakaupoissa avuliaita myyjiä apuun anellen. Meille uudessa verkkokauppatuttavuudessa Verkterissä* näyttäisi olevan aika järeä repertuaari välineitä niin kotiremontoijalle kuin ammattilaisellekin.

(Tuotekuvat: verkter.fi)

*Blgiyhteistyö

EDIT:  Kaappi päätyi kuin päätyikin seinälle. Työvälineinä Ikean vaateharjarulla laastin sekoitukseen, luottokortti seinän tasoitukseen ja samalla korjattiin yksi lamppu Leathermannilla. 

Pikagallupi: Mitä työkaluja teidän "pakeistanne" löytyy?
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig