Tietoa mainostajalle ›

July 30, 2013

INSPIRAATIO: OLOHUONE

Älkää järkyttykö. En meinaa läväyttää ruudun täydeltä kuvia Asuntomessujen Majasta, vaikka koenkin syvää hengenheimolaisuutta talon kanssa, aina nimeä myöten. Asuntomessut alkavat olla jo aika loppuun kaluttu.. Sen verran minäkin Majasta kuitenkin inspiroiduin, että täytynee omistaa tuolle asuntomessujen helmelle edes pieni pala blogista. Tämä kunnianosoitus tulkoon olohuone-inspiraation muodossa. Julkaisin viimeisimmän inspiraatio-kollaasin toukokuussa, joten olihan jo aikakin. Olen sormet sauhuten tehnyt talomme sisustussuunnitelmaa, ja ennen sen julkaisua yritän lupaukseni mukaan vielä julkaista kaikkien tilojen inspikset. Eli juttua pukkaa..

Kotimme sydän on 50-neliöinen tupa, jossa sijaitsee niin keittiö, ruokailutila kuin olohuonekin. Olohuoneessa on betonielementtiseinään upotettu hissiovellinen takka. Koska halusimme seinän ja takan olevan selkeästi suuren tilan katseenvangitsija, päätimme sijoittaa erillisen TV-huoneen talon päädyssä olevaan, liukuovilla suljettavaan huoneeseen. Tällöin takan edusta jää omaksi rauhalliseksi seurustelutilaksi. Tähän tilaan olemme kaavailleet ryhmän erilaisia nojatuoleja. Nojatuolien kaveriksi muutama erikokoinen apupöytä, pehmeä paimentolaismatto ja lukuvalo syksyn pimeneviin iltoihin.

Täytynee vielä sanoa sananen tästä bloggaamisesta. Miten upealta onkaan tuntunut se vuorovaikutus, jonka olette mahdollistaneet. Miten lämpimältä tuntuukaan, kun kommenttilaatikkoon kilahtaa uusi viesti tai uusi lukija ilmoittautuu matkaan mukaan. Miten ilo onkaan naputella näitä meidän raksahöpinöitä ja muuta hömppää, kun huomaan siellä ruudun takana olevan joukon myötäelävän mukanamme. Kiitos siis, että olette!

(Kuva: Scandinavian Deko, Tuotekuvat: valmistajat)
SHARE:

8 comments

 1. Totta kai täällä ollaan, jutuistasi saa niin ison kasan inspiraatiota itsekin! Meilläkin on tämä yli 50 m2 yhtenäinen olohuone-ruokailu-keittiö-tila. Maja oli kerrassaan vaikuttava, olisi kiva saada jotain sellaista henkeä ihan pienessä mittakaavassa omaankin kotiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja nämä ihanat kommentit inspiroivat tekemään lisää inspiroivia juttuja, kerrankin positiivinen kierre ;) Majassa minua viehättu erityisesti yhtenäinen kokonaisuus. Näki että se oli suunniteltu juuri omista lähtökohdista, suurella sydämellä, juuri omiin tarpeisiin!

   Delete
 2. Blogisi on niin kaunis ja juttusi ovat kivoja. Blogin ilmeen uudistus onnistui oikein hyvin! Tämäkin postaus on hieno, inspiroiduit tietystä kodista ja keräsit saman henkisen kollaasin tykkäämistäsi jutuista. Kollaasissa ja valokuvassa on ihan samanlainen tunnelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista kommentista <3 Tällaisen palautteen myötä on mitä mahtavinta jatkaa samaa linjaa :)

   Delete
 3. AnonymousJuly 30, 2013

  Miten mukava onkaan seurata teidän talo-projektia! Kiitos kun jaat projektin kanssamme :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällähän on mitä ihanimpia lukijoita. Mielelläni jaan projektimme kanssanne :)

   Delete
 4. very nice design.


  …。…。…。…。…。…。…。 …。…。…。…。…。

  /
  christian | my blog : www.christianyuen.blogspot.com
  greetings from hong kong
  peace.

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig