Tietoa mainostajalle ›

July 23, 2013

MESSUÄHKY

Tänään olisi tarkoitus vierailla Hyvinkään Asuntomessuilla. Pääsimme piipahtamaan alueella jo toukokuussa, joskin alue oli tuolloin vielä hyvin keskeneräinen. Toukokuinen veikkaukseni oli, että Lammi-kivitalojen maja nousee yhdeksi messujen puhutuimmaksi kohteeksi. Blogeja selaillessani tämä veikkaus ei tainnut mennä ihan metsään?

Messujen anti vaikuttaa jostain syystä tänä vuonna hivenen tylsältä. Joko tämä johtuu aikamoisesta rakennusähkystä, onhan omaa "taloamme" leivottu hartaudella jo vuoden päivät, taikka sitten anti on todellakin hieman liian "tavanomaista" omaan makuuni? Tänä vuonna messuvierailu tosin saa ihan toisenlaisia piirteitä, kun pääsemme nappaamaan ideoita oman kotimme pintamateriaaleihin ja sisustukseen. Tarkoituksenamme olisi katsoa sillä silmällä ainakin kylpyhuoneita sekä valaistusta.. Kaikesta ähkyilystä huolimatta odotan vierailua mieli intoa (ja toivoa) täynnä. Ehkäpä matkaan tarttuu ennakkoasenteesta huolimatta myös jotain uutta.
SHARE:

4 comments

 1. Mun on tarkoitus - elämäni ensimmäistä kertaa muuten asuntomessuilla! - keskittyä vain yksityiskohtaiseen sisustukseen ja sisustusratkaisuihin, sillä omaa taloa ei ole tulossa ja muutoin ei ihan ihmeitä pysty yksiössä tekemään. :)

  ReplyDelete
 2. Meille ei myöskään pitänyt tulla omaa taloa, eikä sen puoleen yksiötäkään ;) Nyt kuitenkin sisustellaan vuokrayksiötä mahdollisuuksien mukaan ja vietetään illat raksaillen! Toivottavasti löydät messuilta monia innostavia ratkaisuja :)

  ReplyDelete
 3. Kyllä se Maja sieltä edukseen pompahti. Itse tykkäsin myös Honka Lumi -talosta.
  Oli kyllä jokseenkin tylsät sisustusratkaisut eikä pohjissakaan tullut (kahta edellä mainittua lukuunottamatta) vitsit-on-kiva-elämystä.
  Muutama oikein kiva lattia, yksi kylppärin laatta ja puoli tusinaa hauskoja lamppuja. Muuten ei jäänyt juurikaan ideoita pinnoista käteen.
  Tulipahan käytyä ja ehkä ensi vuonna ihanassa kotikaupungissani (Jyväskylässä) mielenkiintoisempia kohteita ja ratkaisuja :)

  ReplyDelete
 4. Nuo sistusratkaisut taisi olla aika hätäisesti kyhättyjä.. Anti jäi tosiaan aika heppoiseksi! Odotan myös jo mielenkiinnolla Jyväskylän tarjontaa :)

  P.S. Todella kivan messupostauksen olit muuten tehnyt.

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig