Tietoa mainostajalle ›

August 8, 2013

VÄRIKÄS ELÄMÄNI!

Plateful of Love:n Maiju heitti minua hauskalla haasteella juuri oikeaan aikaan. Kun asiat tuntuvat kovin harmailta, on hyvä huomata, että elämässä on kuin onkin vaikka kuinka paljon värejä! Jopa enemmän kuin olisi itse koskaan uskonut (äiti: jopa sitä punaista!)

Värikartasta oli hauska huomata, että asuntomme pääväritys noudattaa aikalailla samaa kaavaa: valkoinen, harmaa ja musta. Aksenttiväreistä löytyykin sitten kaikki sateenkaaren sävyt. Oman kodin värikartoituksen voit tehdä täältä. Värikartoituksesta voi olla hyötyä myös oman kodin tunnelmaa suunnitellessa. Lataa ohjelmaan sinua miellyttävä kuva ja poimi kuvan sävyt sisustukseesi!

Heitän haasteen eteenpäin kaikille, jotka luulevat elävänsä mustavalkoisessa maailmassa. Voit yllättyä!

P.S. Haasteen laittoi alunperin liikkeelle Modernisti Kodikkaan Kerttu. Kiitos Kerttu ja Maiju haasteesta!

EDIT: Huomenna tontinreunalle saapuvat kaupungin kivimiehet ihmettelemään kanttejamme. Voipi olla, että kaupunki madaltaa kynnystä kulkea tontillemme!
SHARE:

6 comments

 1. Uskomattoman paljon värejä löytyy nimenomaan mustavalkoisistakin kodeista :) Ei siihen vain niin kiinnitä huomiota ennen kuin oikein tarkkailee ympärileen. Mutta todella nappiin tuo ohjelma osaa kyllä valita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta on mukavaa, kun ympärillä on vähän väriä. Tekstiileissä ja pienesineissä, joita voi vaihtaa mielen mukaan. Sen verran mustavalkoinen kuitenkin olen, että värikkäät seinät aiheuttaisivat (omassa kodissa) päänsärkyä ;)

   Delete
 2. Kaunista, näitä on niin kiva katsoa! Kiva kun vastasit haasteeseen!

  ReplyDelete
 3. Jee, kiva kun toteutit tämän. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kun haastoit minut huomaamaan kaikki nuo värit!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig