Tietoa mainostajalle ›

September 10, 2013

SISUSTUSHAAVEITA

”Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa: Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!”

Valkoisen Harmajan Suvi heitti minua haasteella, joka sopii täydellisesti harmaaseen sadepäivään. Tässä haasteessa on kerrankin varaa haaveilla!

Haaveilen hetkestä omaa aikaa. Haaveilen pienestä nurkkauksesta, jossa olisi pieni nojatuoli, jolla olisi suuri syli. Haaveilen pehmeästä matosta jalkojeni alla ja lämpimästä valosta. Haaveilen hyvästä seurasta ja siitä, että oppisin viimeinkin neulomaan.

Koska Sisustuskeijun lompakko on yllättävän riittoisa, pystyn toteuttamaan vielä yhden ikuisuushaaveeni. Neulontanurkkaukseni olisi täydellinen, kun saisin seurakseni vielä linjakkaan Mademoisellen sekä jonkun kärsivällisen opettajan.


Arka Lounge // Länna Möbler
GUN Mini Campana // Länna Möbler
Pöytälamppu // Villa Hima
Keramiikkaruukku // Villa Hima 
Artek Madmoiselle // Finnish Design Shop
SHARE:

6 comments

 1. Tuo Arkan Lounge on kyllä aivan ihana. Pitkään mietin sen ja Thonetin haaveen välillä, kun tarvimme uuden tuolin, mutta pitkäikäisempi haave voitti tällä kertaa. Tuo olisi täydellinen eteisen tuoli ja toivon sen sinne saavani sitten joskus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näihin vähän "edullisimpiin" design-esineisiin kehtaa kyllä sijoittaa, kun oikein nipistelee muusta.. Tuolit ja valaisimet ovat mielestäni oikein loistavia haaveilun (ja kenties joskus myös toteutuksen) kohteita.

   Delete
 2. Oi oi, mun lemppari noista on tuo Mademoiselle! Aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkään en malta olla keinuttelematta, kun tuohon jossain putiikissa silloin tällöin törmään ;) Ehkä sitten joskus..

   Delete
 3. Ihania haaveita! Etenkin tuo Mademoiselle on omissakin haaveissani!
  http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mademoisellen design on jotenkin samanaikaisesti todella modernia ja lämpimän kotoista. Aivan ihastuttavaa :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig