Tietoa mainostajalle ›

September 18, 2013

TOSIELÄMÄN HAASTEITA

Ihminen tekee kaikkea kummallista, kun alkaa rakennuttamaan omaa kotikoloa. Sitä huomaa keskustelevansa rakennesuunnittelijan kanssa tunnin mittaisen puhelun, joka vilisee sanoja ontelolaatta, harkkorakenne, lisäraudoite, bitumikermikaista ja vielä puhelun päätyttyäkin on sitä mieltä, että keskustelussa oli jotain järkeä ja vielä toistaiseksi on ihan kartalla, mistä puhutaan.

Sitä oppii lukemaan sähkökarttoja ja ymmärtämään valaisinkaavioita sekä tekemään monimutkaisia 3D-mallinteita. Kirjanpito ja kustannuslaskenta luonnistuu, ja tyyppi, joka sai ennen yhtä monta eri tulosta yhteenlasketuista kuiteista, kuin teki laskutoimitustakin, saa ainakin toistaiseksi kaikki tilit täsmäämään pennilleen.

Tämä kaikki edellä mainittu oli vielä lastenleikkiä verrattuna seuraavaan haasteeseen. Ilmoittauduimme työväenopiston pihansuunnittelukurssille. Seuraavat viisi viikonloppua kuluukin sitten puska-asioita pohtiessa. Aikamoinen ajallinen panostus kaiken kiireen keskellä,  mutta otamme tämän opetuksena ja haasteena. Sekä uskomme, että osaamme arvostaa kaikkia vehka parkoja enemmän, kun olemme ne "itse" pihalle suunnitelleet ja valinneet. Ja säästäähään tässä myös selvää rahaa. 

M harjoitteli jo puutarha-asioita istuttamalla Ikean valmiisiin yrttiruukkuihin muutaman rehun. Satoa odotellessa!

P.S. Muutama mukava haaste odottelee vielä blogin puolella toteutusta.. Kiitos kaikille haastaneille. Nuo ovat mukavaa vastapainoa kaikelle vakavalle..
SHARE:

2 comments

  1. Äääk. Meillä jotenkin vielä just ja just pokat ja pollat kestää tätä kaikkea rakennusslangia, mutta pihajutut ovat jo niin pelottava aihe, että olemme hieman luovuttaneet. Luotamme siihen, että pieni pihamme voi olla ihan tasainen ja tontin takareunasta alkava kallio pelastaa paljon sekä antaa tontillemme ilmettä. Mielenkiinnolla silti jään seuraamaan teidän taidokkaampaa tulosta!

    ReplyDelete
  2. Vai vielä taidokkaampaa :D Kunpa meidänkin talolta aukeaisi vain kallioinen kangasmetsä. Tuo pihan suunnittelu on kyllä ihan oma taiteenlajinsa. Tällä hetkellä paras vaihtoehto olisi, kun laittaisi koko pläntin betonille.. Katsotaan saako kurssi meidät muuttamaan mielemme ;)

    ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig