Tietoa mainostajalle ›

April 19, 2014

PILALLA

Tiukasti rajaamalla löytyy raksaltakin pala kaikkea kaunista. Niin kuin sinä hetkenä, kun istahdimme kevätaurinkoon nauttimaan kahvista ja mustikkapiirakasta sekä kun huomasimme juuri leikatun omenapuu oksan tehneen pari nuppua. Tuohon väliin mahtui 25 kiloa märkätilatasoitetta, kosteussulkumähmää tukassa sekä pari surullista ajatusta, kun huomasimme saunarakennuksemme laudoituksen olevan kuin haulisateen jäljiltä.. Hyvästi kauniisti kuultava puu ja tervetuloa kittitalkoisiin!
SHARE:

6 comments

 1. Replies
  1. Se on jännä, miten kauniit kuvat poistavat ainakin itseltäni pois pahan mielen. Silloinkin kun synkistää, niin on ihanaa huomata, että maailmassa on myös aina jotain kaunista :)

   Delete
 2. AnonymousMay 03, 2014

  Ihania kuvia raksalta. Samaa olen tuskastellut moneen otteeseen oman projektimme kanssa ja tullut samaan tulokseen tuon rajauksen kanssa. Täytyy myöntää, että meidän kuvat olisivat voineet olla parempilaatuisia, mutta ehkä tässä päästään vielä parantelemaan niitä. Terveisiä Jyväskylästä Luckin talolta. -Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, teidän taloanne odotamme messuilta eritoten! Mahtava tilausuus päästä oikein paikan päälle kurkistelemaan mesukohteeseen ;) Minä olen odotellut, että pojat kantaisivat meidän työmaalta kaikki epämääräiset ryönäkasat pois, jotta pääsisin räpsimään kuvia oikein urakalla: tällä hetkellä ei kameran kanssa oikein sekaan mahdu eikä tiloja pysty kunnolla hahmottamaan kaiken maailman telineiden takaa. Toivottavasti pian saamme pläjäyttää tänne blogin puolelle ihan ensimmäiset sneak peekit sisäpuolelta..

   Delete
 3. Hieno blueberry pie-kuva! :) Minkälainen kamera sinulla on?
  Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Nina! Näitä blogikuvat kuvailen useimmiten ihan Canonin perusjärkällä (60D). Ihanaa viikkoa myös sinulle :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig