Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

July 30, 2014

DIY "MARBLE SIDETABLE"


Pyöräytimme kotiin pikaisesti sivupöydän sohvan kaveriksi. Huonekaluja talossa on jo tällä hetkellä pöydän ja sängyn lisäksi tasan kolme! Edistyy..

Pöytä // Ikea Vittsjö
d-c-fix-marmori // Hobbypoint
SHARE:

19 comments

 1. Hieno pöytä. Luulisi vähintään House Doctorin tuotteeksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli tosiaan taas sarjaa "halpoja kopioita" ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Nyt Jutta tekemään oma versio Vittsjöstä. Odottelen jo kieli pitkällä ;)

   Delete
 3. Hei, kerrassaan upea diy! Mietin, josko omatkin taitoni riittäisivät tällaisen puuhasteluun. Olisi upea lisä kotiimme. Saanko kysyä, miten olet saanut tuon pinnan muovitettua, ts. oletko laittanut lasin ja reunametallien päälle vielä jonkinlaisen koko alan peittävän ohuen levyn tmv? Vittsjössähän lasi on ns. upotettu reunametallien sisään ja voisin kuvitella, että kontaktimuovi ryttääntyy noista lasin ja reunojen saumakohdista ilman tällaista välilevyä..? En löytänyt äkkiseltään ohjetta tähän blogistasi, joten pahoittelut, jos tulee toistoa. Linkkaa toki, jos olet koonnut ohjeet, niin tutustun niihin! Kiitos avusta, m/v

  ReplyDelete
  Replies
  1. No aivan varmasti riittää taidot :) Kalvotin tuohon pienempään Vittsjöhön itseasiassa vanerilevyn, jonka pengoin raksan roskalavalta. En myöskään halunnut että "marmorilevy" uppoaa kehyksiin saatika ruttaantuu. Levy olisi saanut olla paksumpikin, mutta tällä kertaa lopputulos syntyi niistä materiaaleista, mitkä olivat jo valmiiksi käsillä.

   Delete
  2. Kiitos vastauksesta! Vielä sen verran kysyn toteutuksesta, että miten kiinnitit tuon vanerilevyn pöytään? Tämä lähteekin sitten vanerilevyostoksille seuraavaksi!

   Delete
 4. Meillä on keittiön tasot päällystetty tuolla samaisella :)

  ReplyDelete
 5. aivan upeita juttuja sulla täällä...
  olemme alkaneet rakentamaan ja olen saanut jo monta ihanaa ja halpaakin ideaa uuteen kotiin..ihanaa että on ihmisiä jotka ovat näin luovia ja antavat ideansa sitten meille muille:)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig