Tietoa mainostajalle ›

January 16, 2015

INTERIOR DESIGN: SAUNA-HOUSE'S SMALL TOILET

Piipahdimme joulukuun lopussa Kööpenhaminassa. Mikäli suunnittelette retkeä sinne päin, suosittelen mitä lämpimimmin Hotel SP34:ää. Loistava sijainti ja mitä tyylikkäin sisustus. Ja voi pojat, mitä hampurilaisia maistelimme viereisessä Cock's & Cows ravintolassa. Eipä ole ennen suomityttö sellaisiin burgereihin törmännyt. Kelpasi tällaiselle kasvissyöjällekin. Ja oli ne lihaisammatkin annokset miehen mielestä ihan kelvollisia (täydellisiä).

Matkoilta löytää hyvän ruoan lisäksi myös inspiraatioita sisustukseen. Hotellin vessassa oli jotain niin vastustamatonta tunnelmaa, että päätimme kopioida idean saunatupamme pieneen vessaan.

Allastason kehikon hitsaamme suorakulmaisesta kalusteputkesta, jonka maalaamme tämän jälkeen mattamustaksi. Kehikon päälle tulee kaksi SBL:n mikrosementillä päällystettyä vesivanerilevyä ja levyjen keskelle Ikean Lillången-allas. Seinälle asennamme vielä edullisen Godmorgon-peilin.

We visited in Copenhagen last december. If you are planning to visit to  the city I would definitely recommend Hotel SP34. What a great location and stylish interior.

When you travel, you'll see all kind of inspiring around you. We got the inpiration for our hotel bathroom and decided to re-create the style. So here is a plan into our sauna-house's small toilet. 


Bathroom | SP34
Mirror | Ikea
Sink | Ikea  
Microsement | SBL
SHARE:

22 comments

 1. Mahtavalta näyttää! Omasta mielestäni tuo Ikean allas on kiva mutta aika pieni; meillä on samantyylinen 50cm leveä, valmistaja Tammiholma ja hinta varsin ok ;)

  ReplyDelete
 2. Tuhannet kiitokset vinkistä :) Täytyypä tsekata tuo Tammiholma!

  ReplyDelete
 3. Heippa,
  Jaksaisitko kertoa kuinka teette nuo mikrosementtitasot?
  Etukäteen jo kiittäen jos jaksat.. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toki voin kertoa tarkemmin :) Palaan tähän heti huomenna!

   Delete
  2. No niinhän siinä kävi, että koko viikonloppu hujahti tuolla saunamökissä ahertaessa.. Voisin tehdä postauksen mirosementtitason työvaiheista ohjeineen. Tästä voisi olla hyötyä monelle ja ohjeet löytyisivät tarvittaessa helpommin?

   Delete
  3. Eipä mitään, maltan odottaa. :)

   Delete
  4. Ohjeet on jo kasassa :) Teemme tammikuun lopussa lattian ja tason ja silloin saisin vähän kuvamateriaalia ohjeiden tueksi..

   Delete
 4. Aika pähee kyllä tuommonen allastaso! Ikean altaan pienuutta minäkin huutelen..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuohon mahtuu vain 300 mm syvä taso, joten altaan pitää olla pienen pieni. Toisaalta tuo vesssakin on noin neliön kokoinen, joten pieni on sekin :)

   Delete
 5. Ihan huippu! Meille tulee vähän samaa idistä kodinhoitohuoneeseen just noilla 15x15 laatoilla kattoon saakka. Betonitasonkin haluaisin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa hyvältä! En kyllä millään malttaisi odottaa teidän uuden kodin valmistumista ;)

   Delete
 6. Kivat suunnitelmat allastasosta, mutta suosittelisin harkitsemaan vielä tuota Ikean allasta. Meillä kylppärissä tämä allas Oraksen perushanalla. En tiedä onko hanassa liian lyhyt kaula altaaseen vai allas liian pieni, mutta tuo yläreunassa olevaan syvennykseen jää vesi seisomaan. Niinpä saippuat ja muut mahdolliset purnukat lilluu limaisessa vedessä, jos ei aina käsienpesun jälkeen kuivaa koloa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tuhannesti Ikea-altaan käyttökokemuksista. Meillä on tosiaan haasteena tuo tilan pienuus. Koko allas reunoineen saisi olla maksimissaan 30 cm syvä. Olemme löytäneet edullisesti tarvitsemillamme mitoilla ainoastaan tuon Ikean Lillången mitoissa 60 x 27 x 14. Pitääpä vielä tosissaan harkita!

   Delete
 7. Ohjeita kanssa mielelläni kuulisin tuon tason valmistuksesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikäli ehditte odottaa hieman, niin voisin tehdä postauksen työvaiheista ohjeineen. Tästä voisi olla hyötyä monelle ja ohjeet löytyisivät tarvittaessa helpommin?

   Delete
 8. Oih, en malta odottaa lopputulosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanos muuta! Tuolla saunapömpelissä tuli taas ährättyä koko viikonloppu ja "loppua" odotellaan :)

   Delete
 9. Minuakin kiinnostaa tarkat tiedot tasosta. Hienoa, että löysin blogiisi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten iloinen olen, että löysit :) Voisin tehdä postauksen mirosementtitason työvaiheista ohjeineen. Tästä voisi olla hyötyä monelle ja ohjeet löytyisivät tarvittaessa helpommin?

   Delete
 10. Heippa vielä,
  Huomasin uusimmassa Bauhausin tarjouslehdessä pienen Cameo Levante-altaan hintaan 49 euroa. Syvyyttä taisi olla 28 cm. Kurkkaa jos on sellainen mitä etsitte. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on kuules juuri sellainen, mitä etsitään :) Lämmin kiitos vinkistä! Tämä oli mitä parhain päivän aloitus <3

   Delete
  2. Kiva että pystyin olemaan avuksi. :-)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig