Tietoa mainostajalle ›

February 9, 2015

SALE BARGAINS | A RUG


Eteisemme on jo jonkin aikaa kaipaillut mattoa lattialleen. Ihastuin ikihyviksi Mattokympistä bongaamaani petrooliin taittavaan juuttimattoon, jonka olisi saanut mukaansa mittatilauksena. Matto vaikutti eteiseen täydelliseltä, mutta yli viidensadan euron kustannuksen takia matto jäi vielä odottelemaan hieman lihavampia päiviä.

Kotiin päädyin Lidlin ja Hemtexin kautta, josta löysin juuri oikean kokoisen, ja mikä parasta, kohtuullisen edullisen maton. Matto lähti näytöksiantona matkaan ja kyllä me tuossa viikonlopun aikana tulimme sen verran sinuiksi, että ihan yhteistuumin jäi matto pysyvästi eteistä ilahduttamaan.
SHARE:

12 comments

 1. Kaunis ja sopii tuohon hienosti! Ja ihana tuo lonnonvalo <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. On jotenkin todella huikeaa, kun pitkästä aikaa taas aurinko paistaa ja ikkunoista tulivii luonnonvaloa, niin että melkein silmiä häikäisee. Eteiset ovat usein aika pimeitä käytäviä, mutta lasioven ansiosta tuota valoa kyllä riittää :)

   Delete
 2. Tosi kiva löytö ja käy todella hyvin eteiseenne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jännä miten (kukkarolle) sopivaa mattoa etsittiin melkeinpä tuskastumiseen asti ja niin se vain odotteli oikeaa hetkeä ja tielle osunutta alelaaria :)

   Delete
 3. Replies
  1. On mukavaa (ja välillä vähän hankalaa) yrittää ratkaista asioita mahdollisimman edullisest. Tulee aika voittajafiilis :)

   Delete
 4. Beautiful carpet! Can I ask where it is from?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Carpet is form Hemtex (www.hemtex.fi)

   Delete
 5. Replies
  1. Mitat osuivat aika nappiin. Ei tämä ehkä maailman persoonallisin ratkaisu ollut, mutta toimii oikein hyvin tuossa tilassa :)

   Delete
 6. hieno!
  mitä materiaalia matto on?

  jessy

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matto on puuvillaa. Laitoimme pintaan tekstiilisuojan, josko pysyisi edes hetken siistinä ;)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig