Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 15, 2015

DIY TERASSIKALUSTEET

Kotiverstas on siirtynyt auringon myötä terassille ja kyllä kuulkaas onkin nakutettu taas ihan urakalla. Ohessa vilautus ensimmäisistä prototyypeistä. Tyyppi ykkönen on yhdistetty päiväpunkka sekä säilytyslaatikko ja tyyppi kaksi vanha kunnon lankkupöytä. Yritimme hakea pöytään hieman uutta tvistiä. Se mustaraitainenhan on jo niin nähty?

Päiväpedin mitoiksi valikoitui tilan ja sopivan lateksipatjan mukaan 90 x 200 cm. Laatikon runko rakennettiin kakkoskakkosesta ja pohja laudasta. Verhoilun teimme pontatusta lattialaudasta ja koko komeuden käsittelimme puukyllästeellä. Päällensä laatikko sai saranoilla avattavan kannen, jonka alle saa kätevästi patjan sekä tyynyt säältä suojaan. Jykevä 100 x 200 cm lankkupöytä rakennettiin samaisesta pontatusta lattialaudasta ja jaloiksi kierrätimme vanhat Ikean Lerbergit.

Lopputuloksesta luvassa lisää viikon päästä sunnuntaina!

Kaikki materiaalit ja tarvikkeet Byggmax:
- Pontattu lattialauta
- Runkopuu 50 x 50 sahattu 

- Runkopuu 47 x 100 sahattu 
- Runkopuu 22 x 100 sahattu 
- Saranoita 1502 Habo sinkitty 
- Ruostumattomia yleisruuveja 
- Puukylläste väritön
SHARE:

16 comments

 1. JUURI tuollaisen penkin haluaisin meidän terassille, mutta ongelma on se, että terassin "seinät" ovat kaikki ikkunaa. Eli terassi sijaitsee asunnon keskellä, ja sinne on ikkunat joka huoneesta. Eli niihinpä ei nojailla. Joten tyydyn kadehtimaan teidän penkkiä. On se hyvä, kun osaa tehdä itse. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei kyllä varmasti viitsi nojailla ikkunoihin saatika peittää näkymää puulaatikolla. Ihanaa, kun terassi alkaa suoraan ikkunoista, mutta on varmasti myös sinäänsä hankala sisustaa, kun kaikki näkyy suuntaan ja toiseen. Mutta kaikki kateus hus-hus-pois, teillä näyttää ainakin blogistasi päätellen upealta. Niin sisältä kuin ulkoakin :)

   Delete
 2. Ettäs osaattekin! "Uskomatonta", saa kädetön täällä hokea alvariinsa sun blogissa vieraillessaan. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, me olemme hyviä idoimaan, mutta kyllä tuohon toteutuspuoleen tarvitsee myös sitä mestaria, joka ohjeistaa ihan kädestä pitäen, kuinka saada ideat todeksi :D

   Delete
 3. Kylläpäs näyttää hyvältä! Tuo peti/ laatikko on ihan nerokas ratkaisu terassille. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuohon terassin kulmaan on kyllä mukava pötkähtää laatikkoon lepäilemään. Lisäksi tuollainen valtava laatikko on kyllä mitä oivallisin lisäsäilytystila :)

   Delete
 4. Näyttää todella hyvälle! Innolla odotan valmista ja lisää kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Blogiin putkahti juuri uusi kuva lopputuloksesta :)

   Delete
 5. Onpas vaan hienot. Minäkin odottelen jatkokuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään piti kuvailla jatkokuvia, mutta suomen kesä (ja sade) yllätti. Yhden kuvan ehdin kuitenkin napsasta ja huomenna lisää :)

   Delete
 6. Hienot kalusteet ja niin teidän näköiset (yllättäen)!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava, että kalusteista välittyy meidän tyylimme. Mahdollisuus olisi toteuttaa vaikka mitä viritelmiä, mutta jostain syystä tykkäämme tällaisesta hyvin yksinkertaisesta tyylistä ;)

   Delete
 7. Ihan loistavaa ideointia jälleen! Täältä saa kyllä aina niin aimo annoksen inspistä ja puhtia omiinkin projekteihin. Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! Voi miten sanasi lämmittävätkään sydäntä <3

   Delete
 8. Hei! Oletko esitellyt ikinä tarkemmin teidän terassia? Onko terassisakin betonilattia? Ja jos niin miten se on toteutettu?

  ReplyDelete
 9. Hei vielä kiinnostaisi tuo teidän terassin betoni lattia :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig