Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 25, 2015

GLASS FOR SHOWER WALLS

Ylä- ja alakerran kylpyhuoneiden suihkulasiseinät saapuivat viimein. Halusimme seinistä profiilittomat ja käännettävät. Vaikka pesuhuoneet ovatkin todella tilavat, ainakin siivotessa tuohon lasiin törmäilisi varmasti jatkuvasti.

Kylpyhuoneiden varustelu on siis aika mukavalla mallilla. Vielä pitäisi keksiä joku näppärä systeemi vessapaperirullalle sekä käsipyyhkeille. Meillä nämä viimeistelyasiat tuppaavat jäädä aina jonkin uuden projektin jalkoihin. Ja toisaalta, ihan somasti nuo rullat sopivat olemaan tuossa pärekorissakin, joten miksi kiirehtiä?
SHARE:

16 comments

 1. Onko pakko näyttää taas näin ihania kuvia ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, julkaisin tuon vessapaperirullakuvan instassa ja samantien sieltä katosi kymmenisen seuraaajaa ;)

   Delete
  2. Hih, jos niillä oli vessapaperifobioita tai jotain :D

   Delete
 2. Onpa kaunista, pakko kysyä mistä tuo ihana allas/taso on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Allastaso on Otsosonin Meri-valumarmoriallas.

   Delete
  2. Kiitos! Muistelen nähneeni muissa kuvissa leveän valaisimen tuon ison peilin päällä? Onko siellä sellainen ja jos, niin kiinnostaisi millainen. Olen yrittänyt metsästää ratkaisua seinän kattavan peilin päälle.

   Delete
 3. Pelkistettyä, raikasta, skandinaavista = ihana ! Saako tiedustella mistä suihkulasiseinät on tilattu? Meillä edessä syksyllä kylpyhuoneremontti... Kiitos jo etukäteen, jos maltat vastata! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suihkulasiseinät on tilattu Espoon lasista.

   Delete
  2. Näyttikin todella tutulta suihkulasiseinältä :) Meillä samat savulasisina. Eivät olleet halvimmat vaihtoehdot, mutta ei tarvinnut tyytyä kompromissiin, kun muuten on kuitenkin aika moderni sisustus.

   Delete
  3. Nämä seinät maksoivat siinä reilu parisataa kappale, joten ei tosiaan olleet ihan halvimmat. Tosin otimme samasta osoitteesta myös saunan lasitukset sekä pukuhuoneen oven, joten kokonaisuuden hinta muodostui ihan kohtuulliseksi. Lisäksi sai juuri sitä mitä halusi :)

   Delete
 4. Kaunista kuten aina! Taidan tulla teidän vessaan ihan vaan istuskelemaan... :D

  ReplyDelete
 5. Moikka! Otsosonin altaita olen minäkin vähän miettinyt, kun muutamat mallit näyttää kivalta ja hintakin olisi järkevä. Miltä ne ovat vaikuttaneet käytössä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällaiset suorakaiteen muotoiset altaat vaativat jonkin verran enemmän puhdistusta kuin kuperat. Veden virtausta ja siten lian tarttumista pintaan voi kuitenkin parantaa käsittelemällä allas autovahalla :)

   Delete
 6. I really love your bathroom. The shower walls and the shower itself is beautiful. Thanks for sharing them!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig