Tietoa mainostajalle ›

August 13, 2015

MUSTAOVI LOVES HEM + ARVONTASisustusbrändi Hemin tuotteilla sisustetaan yksi huomenna perjantaina alkavan Flown ravintolateltoista. Mukana on monia omia suosikkejani, kuten Kuu- ja Levels-valaisimet, Pal Stool jakkarat sekä Key Side ja Key Coffeetable -pöydät. Ainakin tässä taloudessa tykätään jos mahdollista vielä enemmän kuin hullut puurosta.

Mustan oven Instagramia seurailevat saattoivat huomata keskiviikkoiltana yhteistyössä Hemin kanssa startanneen arvonnan. Hem lahjoitti yhdelle onnekkaalle Flow-festivaaliin kolmen päivän Gold Area VIP -lipun. Onnea vielä kerran voittajalle!

Koska kaikki ei pyöri pelkästään KehäIII:n sisäpuolella saatika Flow:ssa, sain ilokseni mahdollisuuden arpoa lukijoideni kesken myös kaksi ravintolateltassa käytettyä valaisinta. Valintani olivat suuri musta Kuu- sekä keskikokoinen harmaa Levels-valaisin.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttikenttään millaisia juttuja sinä mieluiten luet blogeissa. Mainitse samalla, kumman tuotteet haluaisit mieluummin: Kuun vai Levelsin. Jätä myös s-postiosoitteesi, niin saan arpaonnen osuessa sinuun yhteyden. Arvonta alkaa nyt ja päättyy lauantaina 15.8 kello 23:00.

P.S. Pienenä sisäpiirintietona haluaisin vielä mainita, että festarin jälkeisenä maanantaina 17.8. Hem järjestää festareilla käytettyjen Pal-jakkaroiden myynnin samaisessa Flown ravintolateltassa klo 12-18. Jakkarat myydään todella edulliseen 50 euron kappalehintaan (tai à 45 € jos ostaa vähintään neljä jakkaraa).
SHARE:

101 comments

 1. Minä luen/katselen blogeista mieluiten diy-juttuja ja kyllähän ne toisten nurkat ovat myös kiinnostavia :) Levels-lamppu kiinnostaa... syvalta.sanna@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Kaikki DIY-jutut kiinnostaa.
  Näistä kahdesta Kuu-valaisin on ehdoton suosikki!

  idamaria.niskanen@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Tärkeintä blogissa on tietenkin laadukkaat kuvat, mielenkiintoiset sisustusvinkit, tämän hetken uutuudet sekä hyvä fiilis. Liian tyrkky kirjoittelu vie minun mielenkiintoni muualle:) olen pitkään ihaillut tuota mustaa Kuu-valaisinta, jonka sijoittaisin makuuhuoneeseemme. riitta.pessi@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Blogeissa on parhaita kekseliäät sisustusratkaisut, diy-jutut ja kivat stailaukset! Kuu-lamppu olis meän makkariin niin passeli! :)

  ReplyDelete
 5. Sisustusjutut kiinnostaa ja etsin blogeista ideoita omaan kotiin.
  Levels on kaunis.
  hamalainentm@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Tykkään lukea eniten sisustusjuttuja ja molemmat valaisimet ovat tosi kivoja, mutta Levels enemmän minun tyyliseni :)
  ameliarose211@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Kuu -valaisimen otttaisin :).

  Kaikki postaukset tervetulleita. Ehkä olisi kiva nähdä jotain kattauksia tai teidän "illanistuijaisia" :). Ja saa postaa useammin <3

  ReplyDelete
 8. Etsin kivoja sisustusideoita myös pieniin tiloihin sopivia. Harmaa sopii meidän väreihin paremmin.
  karhuoja@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Erityisesti nikkarointi ja DIY jutut kiinnostaa. Levels - valaisin sopisi täydellisesti meidän juuri valmistuneeseen ruokailutilaan

  ReplyDelete
 10. Blogissasi tykkään erittäin paljon diy-jutuista ja remontti/raksavinkeistä.

  Kumman vain valaisimen voisin ottaa! Kuu makkariin ja Levels keittiöön.

  ReplyDelete
 11. Design, diy ja remontointijutut parhaita. Ennen ja jälkeen kuvat kuuluvat myös suosikkeihini! Levels valaisimen valitsisin. 000jkj000@Gmail.com

  ReplyDelete
 12. Mua houkuttaa blogiin ensin myyvä otsikko, jonka jälkeen kiinnitän huomioni kuviin... Tämän jälkeen olenkin kaikkiruokainen, kunhan nuo kaksi ensimmäistä ovat kunnossa!
  Tuo harmas Levels -valaisin on mun suosikki!
  -Jutta

  ReplyDelete
 13. Tämän blogin kuvat ovat aina niin upeita, ja kaikki sisustus ja design jutut kiinnostaa ehkä eniten:-) levels valaisin olisi täydellinen ruokaluryhmän ylle!

  ssanni94@hotmail.com

  ReplyDelete
 14. Kekseliäät diy-postaukset on kivoja ja niistä hyviä ideoita omaan kotiin! KUU on ihana. :)

  ReplyDelete
 15. Kaikki raksavinkit ja hyvät kuvat kiinnostavat. Levels- valaisin on ihana, sille löytyisi helposti meiltä uusi koti :)

  anne.miettunen@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Design ja diy jutut ja tietysti sisustus yleensä. Valitsisin levels lampun.
  Saya_(at)Hotmail.com

  ReplyDelete
 17. Diy-jutut kivoja! Valitsisin levels -valaisimen.
  venla.m.vakevainen@gmail.com

  ReplyDelete
 18. Mieluiten luen/katselen hyvin stailattuja sisustuskuvia joista saa hyviä vinkkejä kotiin. Tuota Kuu valaisinta olen haaveillut pitkään makuuhuoneeseemme ja nyt kun siellä on sisustaminen lippusuoralla tuo tulisi parhaaseen mahdolliseen aikaan! byjaanak (a) gmail.com

  ReplyDelete
 19. Blogeista on kiva lukea lifestyle-juttuja. Jopa sellaisia vähän siloteltua. DIY-postauksia on myös inspiroivaa lukea.

  ReplyDelete
 20. Ja valitsisin voiton osuessa kohdalle Levels-valaisimen. :)

  ReplyDelete
 21. Diy-jutut hienosti stailatut sisustuskuvat ja sellaiset sisustuskuvat, joista voi saada vinkkejä omaankin kotiin. Valitsisin nuista kahdesta levels lampun! tajoma@luukku.com

  ReplyDelete
 22. Katselen blogeista paljon itse tehtyjä sisustusjuttuja. Vanhan ja uuden sekoituson mielenkiintoista myös. Levels lamppu sopis hyvin meidän tulevaan keittiöön:) lamminilo@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Inspiroidun elämänmakuisista teksteistä ja rakastan kauniita kuvia, joten näiden yhdistelmä blogissa yleensä vetoaa minuun eniten.

  Molemmat valaisimet voisin ottaa! Ihania! Valinnanvaikeus kun Levels on juuri se mitä olemme etsineet, mutta Kuu vaan vei mun sydämen! Kuu! Mutta Levelskin kelpaa :)

  ReplyDelete
 24. Mieluiten katselen kauniita kuvia ja nappailen ideoita omiin sisustusprojekteihini ja haaveisiini.
  Levels - lamppu tulisi tarpeeseen.
  aliinalehtinen@gmail.com

  ReplyDelete
 25. Sisustusideat, skandinaavinen tyyli ja diy-vinkit, niitä luen mieluiten. Ja KUU, ai kun se olisi ihana!! russeliriemua (a) gmail.com

  ReplyDelete
 26. Minä luen mielelläni rakennusvaiheessa tehdyistä ratkaisuista ja niiden toimimisesta käytännössä, lisäksi käyttökokemukset erilaisista kodin tuotteista kiinnostavat. Ja tietysti kauniisti stailatut kuvat miellyttävät silmää ja inspiroivat.

  Valintani olisi Kuu -valaisin!

  noora.k.saksa@gmail.com

  ReplyDelete
 27. Tykkään lukea monipuolisesti erilaisia sisustusblogeja, omaa sydäntä lähellä on skandinaavinen/tanskalainen sisustustyyli. Betoniin, mikrosementtiin ja vaneriin liittyvät diy-postaukset kiinnostavat erityisesti. Myös lastenhuoneen sisustuspostaukset ovat mielenkiintoista luettavaa :) Valitsisin Kuu-valaisimen

  ReplyDelete
 28. Luen mielelläni varsinkin sisustusblogeista juttuja erilaisista huikeista löydöstä joita voi tehdä sisustusliikkeiden sijaan tavallisista tavarataloista tai rautakaupoista.
  Valintani on Kuu-valaisin :)
  marjutleppala@gmail.com

  ReplyDelete
 29. Sisustusideoita ja kodin muutoksia.
  Ottaisin mieluusti Level-valaisimen.

  ReplyDelete
 30. Sisustukseen ja kauniisiin yksityiskohtiin liittyvät jutut niin kodeissa kuin julkisissakin tiloissa kiinnostavat eniten. Värit, materiaalit, kokonaisuus! :) Kuuta tavoitellen: hannakoo86 (a) gmail.com

  ReplyDelete
 31. Sisustus ja lifestylejutut (ruoka, hyvinvointi, terveys, ihonhoito) ovat varmaan pääasiallisia aiheita eli aika kattavasti. :) Mielellään osallistun arvontaan ja valitsisin Levels-valaisimen!

  whiteandfresh@gmail.com

  ReplyDelete
 32. Minua kiinnostavat rohkean erilaiset ratkaisut ja erityisesti säilytystilojen osalta. Kuvat ovat sisustisblogien parasta antia diy-juttujen lisäksi. Levels sopisi meille. Johanna.e.kuisma@gmail.com :)

  ReplyDelete
 33. Kaikki hienot valokuvat, muutenkin visuaalisesti kauniit asiat. Tietysti sisustuksen uudet tuulet inspiroivat aina. Ja KUU on ollut haaveissa. anniina.keskitalo@hotmail.com

  ReplyDelete
 34. Sisustusvinkit ja simppelit ja ajattomat tyylijutut! Myös inspiskuvat on kivoja ja kollaasit! Kuu valaisin olisi mieleinen.
  iida.perkkio@gmail.com

  ReplyDelete
 35. Blogeissa arvostan kauniita ja hyvin otettuja kuvia, hyviä niksejä ja uusia ideoita. Samaan tapaan kuten hyvässä lehdessäkin. Noista lampuista ottaisin Kuun, toivottavasti onni suosii!

  ReplyDelete
 36. Kauniita kuvia on aina kiva katsellä ja inspiroitua :) tykkään myös diy-jutuista !
  Levels- valaisin ! Ennnim@gmail.com

  ReplyDelete
 37. Kauniit kuvat, inspiroivat stailaukset, lifestyle - arkielämän luxusta! Levels lamppu olisi ihana! (Ylipaava@hotmail.com)

  ReplyDelete
 38. Omaperäisyys
  Kuu
  ilmari1994@hotmail.com

  ReplyDelete
 39. Tämän blogin löysin alunperin talonrakentamiseen liittyen, mutta jäin lukemaan kauniiden esineiden (muotoilun) ja iskevän kirjoitustyylin vuoksi. Pidän enemmän Levels-valaisimesta. T. johanna.poikus@gmail.com

  ReplyDelete
 40. DIY-jutut ovat parhaita, samoin kekseliäät sisustusjutut ja muutokset. Kuu-valaisin on upea, mutta valinta on vaikea, sillä myös Levels on kaunis. matkustus at google.com

  ReplyDelete
 41. Olen melko "kaikki ruokainen" sisustusblogien suhteen... Eniten kiinnostaa skandinaavisuus, design ja DIY jutut. Tietysti kauniit kuvat joista saa inspiraatioita omaan kotiin :)
  Valintani olisi Levels valaisin <3
  kkallio76@gmail.com

  ReplyDelete
 42. Tykkään lukea sekä kauniista ja edullisista sisustustarvikkeista sekä upeista persoonallisista ideoista sisutuksissa. Suosikkini on Levels.
  klaara49@luukku.com

  ReplyDelete
 43. Omat sisustusratkaisut, ideat, pienet ja suuret. Levels.
  sallamari.haukkala@seinajokinen.com

  ReplyDelete
 44. Tykkään sisustus ja DIY jutuista.
  Valitsisin Levelin.
  o.korpi@gmail.com

  ReplyDelete
 45. Tykkään diy-jutuista ja Levels-lampusta! äiskä

  ReplyDelete
 46. Tykkään lukea ja katsella kuvia minimalistisista, skandinaavisista sisustuksista, sekä uusista oivaltavista tavoista käyttää tiloja ja materiaaleja. Levels-lamppu on suosikkini.
  sannamiettinen(at)luukku.com

  ReplyDelete
 47. Tykkään seurata toisten kodista kaikkea mukavaa ja pientä, mitä voin toteuttaa omassakin kodissani....inspistä etsin..:) Levels-lampun valitsisin, jos onni suosii.

  ReplyDelete
 48. Diy-juttusi ovat aina inspiroivia! Ja kuu sopisi makuuhuoneeseeni enemmän kuin hyvin!

  ReplyDelete
 49. DIY-jutut, säilytysratkaisut
  Levels olisi kiva

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  ReplyDelete
 50. Remonttijutut, DIY ja sisustukset. Löysin vasta blogisi ja talonne on aivan mahtava! Löytyykö piirustukset jostain vanhoista postauksista? Ja Kuu-valaisin meille, jos onni potkii.
  reesuja (at) gmail.com

  ReplyDelete
 51. Vaikka mystinen Kuu on aivan ihana niin silti kallistun käytännöllisemmän Levelsin puoleen.

  ReplyDelete
 52. Renontti- ja sisustusjutu ovat minun makuuni. Jos arpaonni suosii, niin Levels sopisi meille.

  aletta3priv@gmail.com

  ReplyDelete
 53. Sisustus ja diy-jutut kiinnostaa. Kuu valaisin. johannaliina@gmail.com

  ReplyDelete
 54. Kaikki rakentamiseen liittyvä, DIY, sisustus ja pihajutut! Ja Levels olisi ihana!!
  kotirinteessa@gmail.com

  ReplyDelete
 55. Sisustus ja rakentaminen kiinnostavat. :) Kuu valaisin on ihana, joten se olisi valintani. Aurinkoista viikonloppua!
  Venla (venla.partanen@gmail.com)

  ReplyDelete
 56. Sisustusjutut, uutuudeet, raksajututkin kiinnostavat (vaikka oma projekti alkaa onneksi olla voiton puolella). Levels on minusta hieno!

  anellein@live.com

  ReplyDelete
 57. sisustus jutut kiinnostavat eniten.
  kuu valaisin.
  kikke at live.fi

  ReplyDelete
 58. DIY-jutut on kivoja! Pihajuttuja myös innolla odottelen:). Valitsisin Levels-valaisimen
  aittooja.elina@gmail.com

  ReplyDelete
 59. Kiinnostavinta on lukea DIY- juttuja, varsinkin ennen-jälkeen kuvien kera. Samoin kirppislöytöjä on kiva ihailla ( ja kadehtia). Kauniit sisustuskuvat on myös mieltäpiristäviä!
  Musta Kuu voisi muuttaa roikkumaan meille!
  merja.hamalainen@pp2.inet.fi

  ReplyDelete
 60. Skaala on aika laaja, mutta DIY-jutut ovat parhaita :)
  Musta kuu on omaan makuuni mieleisempi
  eliixa_(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 61. Minä valitsisin Kuu-valaisimen.
  Blogeista luen mielelläni kaikki sisustusjutut ja minulle ajankohtaiset raksahommat, myös pihajutut.
  kotonahemma(a)gmail.com

  ReplyDelete
 62. Luen erilaisia muutosjuttuja. Myös rakentaminen kiinnostaa ja pihajutut. Kuu ois mieluisa valaisin,

  ReplyDelete
 63. Parhaita juttuja blogeissa on kaikki diy-jutut ja ennen-jälkeen -jutut!
  Levels on lemppari noista kahdesta.

  jenna.m.karjalainen@luukku.com

  ReplyDelete
 64. Blogeissa yleisesti luen/katselen upeita kuvia ja tiloja. On aivan mieletöntä löytää blogi jossa yhdistyy blogaajan kuvaustaito ja kauniit kuvauskohteet. On mielenkiintoista myös lukea projektien eri vaiheista ja uusista ideoista. Liian henkilökohtaiset, päiväkirjamaiset merkinnät ovat minulle hieman tylsää luettavaa, olen hyvin tiivisti fokusoinut koneella olemisen sisustamiseen ja erilaisiin tiloihin. :)

  Sun blogissa kiinnostaa juurikin ne kauniit ja harmooniset sisustuskuvat. Tilan tuntu kuvissa miellyttää ja on monissa ihan käsinkosketeltavissa. Mieluusti luen myös DIY-projekteista koska ne ovat hieman erilaisia kuin tavallisesti. Yleisesti ottaen jutut ovat rauhallisia, tyylikkäitä, seesteisiä ja minulle ainakin tunnelmallisiakin. Ainut miinus blogaamisessasi on juttujen tiheys :)

  Kuu miellyttää enemmän valaisimena.

  (minnakulmala@msn.com, minnamii@gmail.com)

  ReplyDelete
 65. DIY-jutut kiinnostaa! :)
  Kuu-valaisin on lemppari! <3

  leevilotta(at)luukku.com

  ReplyDelete
 66. Sisustus ja lifestyle -aiheisia blogeja seurailen itse. Sinulla on ihanan inspiroiva blogi :)! Valaisimista Levels on minun suosikkini!

  ReplyDelete
 67. Remonttijutut kiinnostavat hirveästi, sillä vuokralla asuva voi moisesta vain haaveilla! Ja musta Kuu ehdottomasti, se kun sopisi mihin tahansa huoneeseen kotonani.

  ReplyDelete
 68. Luen mielelläni sisustusjuttuja laidasta laitaan kauniilla kuvilla höystettynä. Kuu-valaisin olisi valintani.
  hanna_lappalainen@luukku.com

  ReplyDelete
 69. Diy-jutut ja kauniit kuvat kiinnostavat minua. Valitsisin Kuu-valaisimen. -JennaS

  ReplyDelete
 70. Kaikenlaiset sisustus- ja kosmetiikkajutut kiinnostavat :)
  Levels- valaisin olisi valintani :)
  netteri@gmail.com

  ReplyDelete
 71. Blogeja lukiessa ehdottomasti vaikuttavin tekijä on kuvien laatu, sekä teknisesti että kuvakulmien ja kohteiden suhteen. Tykkään lukea rakentamisesta, pihan laitosta ja muutosprojekteista. Yksittäisistä sisustukseen ja asumiseen liittyvistä jutuista pidän eniten sellaisista, joissa esitellään kauniita säilytys- ja esillepanoratkaisuja. Stailaushaasteet ja DIY-ohjeet ovat myös inspiroivia!

  Valaisimista valitsisin empimättä Levelsin.

  ReplyDelete
 72. Luen tosi mielellään esittelyjä toisten kodeista! :)
  Valitsisin Kuun, aivan ihana valaisin!
  sarajulia.seppala@hotmail.com

  ReplyDelete
 73. Miun tyylinen blogi. Jos kirjoittaisin itse blogia, se olisi juuri tällainen. Oma kivitaloprojekti on kulkenut samaa matkaa siun taloprojektin kanssa, huomaan monien ratkaisujenkin olevan samanlaisia. Mielelläni jatkan blogin seuraamista jatkossakin. Itse pidän eniten kauniisti toteutetuista sisustuskuvista ja sisustusratkaisuista. Ihan miun näköistä :) Miun valinta olisi Kuu. Tsemppiä blogin pitämiseen jatkossakin :)

  ReplyDelete
 74. Tykkään lukea laadukasta tekstiä ja ihailla kauniita, inspiroivia kuvia. Diy-jutut kiinnostavat myös aina.

  Tuo Levels olisi ihana voittaa <3.

  blackpluswhiteisgrey(at)gmail.com

  ReplyDelete
 75. Blogit, joista huomaa että kirjoittaja on sinut itsensä ja blogin kanssa, kulkevat yhtämatkaa.

  Musta Kuu, paikkakin olisi tuolle.

  r.kokko@gmail.com

  ReplyDelete
 76. Kauniit kuvat hyvässä tasapainossa tekstin kanssa, diy-jutut ja hyvä maku sisutuksessa ovat blogisi houkuttimet. Levels lamppu sopisi meille hyvin. Tsinnia at netti piste fi.

  ReplyDelete
 77. Laadukkaat kuvat, designuutuudet, tapahtumavinkit yhdistettynä kirjoittajan henkilökohtaiseen elämään. Musta blogeissa on aika tärkeä kirjoittaja, se tekee niistä mielenkiintoisen seurata vs. kun lukisi vain asia-artikkeleita sisustuslehdistä.

  millavuo@gmail.com

  ReplyDelete
 78. Levels ois mun valinta.
  Blogeissa eniten tykkään DIY-jutuista sekä sellaisista pienemmistä sisustusjutuista ja hankinnoista, joita voi toteuttaa helposti itsekin. Isoja muutoksia kun tulee kuitenkin melko harvoin toteutettua.

  ReplyDelete
 79. Ihana arvonta! Ja IHANA blogi! Blogeissa yleisesti tykkään hyvin kirjoitetusta tekstistä ja etenkin sisustusblogeissa laadukkaista kuvista ja diy-/ sisustusideoista. Näitä kaikkia löytyy juuri sun blogista! Esim. eräs terassikuva oli omaan silmääni lähes täydellinen.:) Arvonnasta: Levels - valaisin olisi mieluisampi.
  hansantola@gmail.com

  ReplyDelete
 80. Musta kuu olisi aivan ihana.
  On kiva lukea erilaisista sisustusideoista ja niiden toteutuksesta hyvien kuvien kera.

  ReplyDelete
 81. Remontointi-ja rakentaminen kiinnostaa sekä sisustusjutut! Levels olisi upea! awwi_03@hotmail.com

  ReplyDelete
 82. Remontointi ja Diy jutut sekä sisustusideat pieniin tiloihin kiinnostaa....
  Levels valaisin oma suosikki :)

  ReplyDelete
 83. Olen aika kaikkiruokainen; luen sisustus- ja lifestylejuttuja, muotijuttuja jne. Diy-jutut tsekkaan aina ja tärkeää on myös se, että blogissa on "hyvä meininki".

  Levels valaisin sopisi varmaan parhaiten kotiini eli mukana arvonnassa ollaan :) Kivaa viikonloppua <3

  ReplyDelete
 84. Kiinnostavaa on kuulla kekseliäistä ideoista niin rakentamisessa kuin sisustamisessa, nähdä kauniita kuvia ja hyviä pieniä yksityiskohtia. Levels olisi noista meidän juttu.

  ReplyDelete
 85. Levels valaisin olisi aika ihana! Luen kyllä kaikkea sisustuksesta, trendit ja diy-jutut ovat mielenkiintoisimpia.

  ReplyDelete
 86. Ja tässä tulee sähköposti merikukka(a)gmail.com

  ReplyDelete
 87. Kauniit kuvat ja ihanat yksityiskohdat. Ne on tärkeintä. Kaikki menee muodista, sisustamiseen ja lifestyle juttuihin :). Kuu -valaisin on mun valinta. Niitä oon katellutkin makuuhuoneeseen..

  ReplyDelete
 88. Kuvat (suuret) kiinnostaa, kaikki kaunis, pinnat mutta myös pienet yksityiskohdt. Uudet ideat.
  Kuu -valaisin on <3
  tuija.m.jarvinen@gmail.com

  ReplyDelete
 89. Levels -lamppu on hienoin. Eniten minua kiinnostaa sisustukseen liittyvät postaukset, varsinkin sisustukseen liittyvät uutuustuotteet :)

  anna_88@luukku.com

  ReplyDelete
 90. Kiinnostavimpia on diy:t, uudet ideat, uuden ja vanhan yhdistäminen, kotien muokkautuminen ajan mittaan. Arvostan kovasti sitä, ettei blogisi tursua kaupallisia "yhteistöitä". Tuo termi on alkanut tökkimään, ja ne postaukset ovat mielestäni pilanneet osan blogeista. Bloggarille kuuluu ilman muuta taloudellinen korvaus, varsinkin jos se on sponsorien mielestä perusteltua, mutta sen voi varmaan ratkaista muutenkin kuin naamioimalla se "yhteistyöksi".
  Teillä on ihailtavan tyylipuhdasta, näin kolmen lapsen sirkuksen näkökulmasta ihan epätodellisen linjakasta :)

  Jessy

  ReplyDelete
 91. Ai niin, ja Levels!

  Jessy

  ReplyDelete
 92. Kauniit ja laadukkaat kuvat kopsahtavat ensimmäisenä. Eniten luen sisustusjuttuja, mutta niiden ympärillä pyörivät lifestylejututkin kiinnostavat kovasti. Sun blogissa kekseliäät DIYt ovat ihan parasta. Myös kovin pelkistetty ja riisuttu tyyli ja koti hämmästyttää mutta ennen kaikkea ihastuttaa. Pitkään tässä olen arponut tuota valaisinta, en osaa päättää, molemmat niin kauniita mutta erilaisia. Ehkä tuo Levels sitten kuitenkin :).

  ReplyDelete
 93. Raksajutut ja diy.

  Levels

  Musta.tiilitalo@gmail.com

  ReplyDelete
 94. Oivaltavat sisustusratkaisut ja kauniit tilat/kuvat miellyttävät aina tämän esteetikon silmää! Levels on kaunis valaisin.
  ailuukkonen@gmail.com

  ReplyDelete
 95. Heippa! tykkään lukea blogeja jossa sisustaminen on lähellä sydäntä ja diy-jutut ovat myös mielekästä lukemista. :) kuu valaisin mustana sopisi meille makuuhuoneeseen. Sähköpostini ei hheennaa.an@gmail.com

  ReplyDelete
 96. Erilaiset sisustusratkaisut kiinnostavat kovasti sekä moderni, mutta samalla viihtyisä ympäristö. Tykkään blogistasi :) levels on kiva valaisin. Saikku

  ReplyDelete
 97. Kaikenlaisista sisustusjutuista tykkään lukea. Jos arpaonni suosii, valitsisin Levelsin =).
  siinatar@gmail.com

  ReplyDelete
 98. DIY jutut kiinnostavat! Ja kauniit kuvat inspiroivat!
  Levels valaisin olisi kyllä oikeen passeli meidän ruokailutilaan. =)
  (salla.koskelo@suomi24.fi)

  ReplyDelete
 99. ViljamieliAugust 17, 2015

  DIY-jutut jees ynnä muut remppa- ja tuunausjutut. Ihastelen muiden oivalluksia ja varastelen niitä mielelläni ;)

  ReplyDelete
 100. Itse luen mieluiten arkisia kotijuttuja ja edullisia sisustusvinkkejä. Tai sitten vain katselen kauniita kuvia ja inspiroidun niistä.

  Kumpikin valaisin on tosi kaunis, mutta ehkä Levels istuisi tämänhetkiseen asuntoon paremmin :)

  talvilapsi@hotmail.com

  ReplyDelete
 101. Myös minä tykkään kauniista kuvista, inspiroidun niistä ja tykkään myös lukea edullisia DIY-juttuja!
  Levels olisi mun makuun täydellinen! :)
  Heli Haapa-aho/helihaapa-aho@luukku.com

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig