Tietoa mainostajalle ›

August 18, 2015

PALAUTTEESTANNE

Levels- ja Kuu-valaisimien arvonta on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille osallistujille. Kyselin teiltä, minkälaisia juttuja luette mieluiten erilaisista blogeista. Ykköseksi nousivat erilaiset sisustusjutut, joista erityisesti muutoskohteet (ennen ja jälkeen), erilaiset stailaukset ja diy-jutut. Kiitos myös kaikille, jotka antoivat suoraa palautetta Musta ovi -blogista. Erityisesti mieltä lämmitti mieltymyksenne meidän diy-ratkaisuihin. Näitä on varmasti luvassa lisää, kunhan vain saamme hetkellisen kankeuden jälkeen taas jotain valmista.

Palautteenne ansioista sain myös rohkeuden kokeilla julkaista vähän erilaisia juttuja. Näistä esimerkiksi sunnuntaiset hetket puutarhassa sekä uutisia syksyn sisustusuutuuksista olivat ensimmäisiä omassa lajissaan tässä blogissa. Minulla on myös tekeillä se juttu aamiaisestani, mutta katsotaan iskeekö tämän kohdalla niin paha itsesensuuri, että julkaisu jää vain muistojen arkistoon.

Kaikenlaisia juttutoiveita ja kehitysideoita otetaan edelleen mielellään vastaan. Palautteenne perusteella tekeillä on muun muassa juttu pihastamme ja esimerkiksi terassi- ja pergolatoteutuksesta laajemmalla perspektiivillä.

Niin ja ne Kuun ja Levelsin voittajat. Ilokseni sain arpoa kaksi voittajaa. Ja tadaa!

ENNI
Kauniita kuvia on aina kiva katsella ja inspiroitua :) tykkään myös diy-jutuista !
Levels- valaisin !

marjutleppala
Luen mielelläni varsinkin sisustusblogeista juttuja erilaisista huikeista löydöstä joita voi tehdä sisustusliikkeiden sijaan tavallisista tavarataloista tai rautakaupoista.
Valintani on Kuu-valaisin :)


Onnea vielä kerran voittajille (molemmille on ilmoitettu henkilökohtaisesti).
SHARE:

3 comments

 1. Täältä vielä yksi palaute:

  Käyn täällä usein, mutta jostain syystä jätän harvoin sinulle viestiä. En itsekään oikeastaan tiedä, että miksi. Sen lisäksi, että sinulla on upea koti, ihania kuvia, on näiden lisäksi myös kirjoitustyylisi todella lämmin. Jotenkin pääset lähelle ja tekstiin nauliutuu - se jos jokin tekee blogistasi erityisen. Jatka samaan malliin ja jään innolla seurailemaan mitä jatkossa blogissasi tapahtuu. :) Ihania kesäpäiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Maru! Miten iloinen olenkaan, että jätit kommentin. Kuulostaako hassulta, jos sanon, että sanasi kattoivat varmasti kaikki ne kerrat, ja tuhannesti vielä enemmän, kun olet käynyt täällä juttujani lukemassa ilman että olet jättänyt käynnistäsi jälkeä. Lämmin kiitos sanoistasi <3

   Delete
 2. Valitettavasti tämä arpajaisvoitto ei ole löytänyt perille :(
  -Marjut

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig