Tietoa mainostajalle ›

September 10, 2015

ASUN + KUMPPANIT

Ehdin eilen piipahtaa pikaisesti Habitaressa ja luoda nopean yleissilmäyksen Messujen mielenkiintoisimmista tärpeistä. Mikäli suuntaat kohti Helsingin Messukeskusta suosittelen mitä lämpimimmin piipahtamaan Ulla Koskisen suunnitteleman Ladon mitä hurmaavammassa pihapiirissä. Pihalla nököttävät Vepsäläisen "betoniruukut" suorastaan vaativat minua nappaamaan ne kainalooni ja karkaamaan vauhdilla messuporteista ulos. Sen verran jötikät nuo kuitenkin olivat, että totesin epätoivoisen suunnitelmani saman tien toteutuskelvottomaksi (ja ehkä kaikin puolin hivenen noloksi). Pihapiirin ja saunarakennuksen lisäksi katsottavaa riittää myös Ladon sisällä: dramaattisen ylellinen tunnelma ja tumman puhuvat seinät saivat minut välittömästi haaveilemaan saunarakennuksemme sisäseinien maalaamista mustaksi. Voi Ulla minkä teit!

Viikonloppuna osaston numero 7h39 ohjelmassa on pöydän kattamista yhdessä muun muassa Sami Ruotsalaisen ja Caroline Kommosen kanssa, asiaa sohvista ja pehmeistä kalusteista sekä sunnuntaina Laura Väinölän vetämä kranssityöpaja.

Asun-lehden osastolla yhteistyössä on mukana Kannustalo, Adea, Artek, Balmuir, Flos, Fritz Hansen, Helo, Kitzen, Lundia, Iittala, Marimekkko, Sisustusbetoni, Tapwell, Vepsäläinen, Woodnotes. Eipä tuosta voisi kumppanilista enää paljon komiampi olla?

Habitare 9. – 13.9.2015
Kuva | Asun

SHARE:

3 comments

  1. Viimeksi muistakseen käynyt Habitaressa ko oli eka Kannustalon Lato ja taisi olla Ulla senkin sisustuksen suunnitellut ja oli yx suosikki kohteeni. Ihana värien käyttö taas kerran :) saunamökin seinän maalaaminen tummaksi kuulostaa hyvältä idealta, tuo kivaa tunnelmaa ja vieläkö kynttilöitä paljon tilaan...niin ei varmaan heti haluaa poiskaan sieltä :) Hyvää vikkonloppua sinne!!!

    ReplyDelete
  2. Kiitos vinkeistä! Ja kiitokset myös kauniista blogistasi. Sitä on aina ilo lukea.

    ReplyDelete
  3. Oli kyllä mahtava osasto tuo kokonaisuus. Jäi todella mieleeni positiivisesti!

    ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig