Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 20, 2015

HITTI VAI HUTI | THE 40s ARMOIRE
Olen kaipaillut uuteen kotiimme jotain vanhaa. Sellaista, joka ensi näkemältä vähän häkellyttää. Rikkoo kaikkien uusien pintojen liian täydellisen harmonian, mutta näyttää loppujen lopuksi siltä, kuin se olisi aina ollutkin siinä.

Minulla on tapana tehdä noin kerran kuussa päivälenkki keskustaan. Kuljeskelen kaikessa rauhassa yksikseni kaduilla ja kurkistelen pieniin kivijalkaputiikkeihin ja kahviloihin. Miehelleni sanon aina lähteväni sisustusostoksille, mutta harvemmin noilta reissulta tarttuu kuitenkaan mitään muuta matkaan, kuin hyvää mieltä ja pullanmuruja poskipieliin. Reittini kulkee aina aikalailla samoja polkuja kattaen kaikki keskustan suosikki sisustusliikkeeni sekä vanhat tutut kujat ja kulmat.

Yksi vakio stoppini on Korkeavuorenkadun Helsinki Secondhand. Vaikka yleensä pystyn hillitsemään haluni kotiuttaa kaikki kauniit kaapit ja tuolivanhukset, tällä kertaan en päässyt kassan ohi nykäisemättä myyjäherraa hihasta. Yksi pieni loimukoivuovinen kaappi tuntui heti ensi näkemältä niin omalta, että kaupat sovittiin siinä aikalailla siltä seisomalta. Viime viikon tiistaina kaappi viimein kotiutui ja siinä se tervehtii tulijoita heti eteisessä rauhallisen vankkumattomana. Vähän sen näköisenä kuin se olisi ollut siinä jo kauan ennen taloa. Mutta kuitenkin sulassa sovussa ja rauhassa kaiken uuden kanssa.

Mitä mieltä sinä olet eri aikakausien tyylien sekamelskasta ja uuden ja vanhan yhdistämisestä. Hitti vai huti?

Mixing styles: hit or miss?
SHARE:

24 comments

 1. Siis ehdottomasti hitti!!! JA tuo kaappi eritoten on ihana..:)

  ReplyDelete
 2. Kyllä on hitti ja tuo kodikkuutta.

  ReplyDelete
 3. Hitti ehdottomasti! Tosi kivasti tuo lämpöä sisustukseen. Kaunis kaappi!

  ReplyDelete
 4. No todella upea! Etenkin juuri tässä ympäristössä täydellinen. Peukkua!

  ReplyDelete
 5. Täydellinen! Istuu paikallensa kuin nenä päähän :)

  ReplyDelete
 6. Ehdottomasti hitti! Vanhat huonekalut antavat tilalle heti erilaisen ja persoonallisemman tunnelman :) meillä melkein samanlainen kaappi vierashuoneessa, se on vaan hieman pehmeä muotoisempi, ja lähes kaikki kävijät ihastelevat sitä joka kerta kun käyvät. Ja kieltämättä se on ihana, aivan kuten tuo teidän! :)

  ReplyDelete
 7. Hitti! Ihana on. Näiden avulla talosta tulee koti.

  ReplyDelete
 8. Ihana!! Ehdottomasti hitti. :) Mäkin etsin jotain vanhaa lipastoa uuden kotimme eteiseen. :)

  ReplyDelete
 9. Hitti. Laadukas ja klassisen kaunis tapaus.
  Kodikkuus tulee usein kerroksellisuudesta.
  Kodissa pitää olla jotain persoonallista siten ettei koko sisustusta voisi suoraan kopioiden ostaa kaupasta.

  ReplyDelete
 10. Aivan huippu! Sopii teidän kodin mustavalkoisuuteen paremmin kuin hyvin. Ja nuo viherkasvit sen päällä, täysi kymppi. :)

  ReplyDelete
 11. Hitti. :) Meille on kertynyt aika paljon 50- ja 60-luvun tyylistä sisustusta tämän todella uuden pinnan kontrastiksi, se viehättää minua todella paljon. Ja tuollainen kaappikin löytyy, tosin ei loimuna vaan tuollaisena erittäin vahvalla viilulla, se on melkein raidallinen. :)

  ReplyDelete
 12. Hitti ja kivasti rikko teidän yskinkertaista vaaleaa modernia linjaa :) Kiva asetelma, modernin mummomainen :) siis hyvällä tavalla...ymmärrät varmaan mitä tarkoitan?

  ReplyDelete
 13. Hyvällä maulla (kuten tässä) uusi ja vanha yhdistyy saumattomalla ja raikkaalla tavalla. Mielestäni esimerkiksi juuri moderni musta ja lempeät puunsävyt sovit todella kauniisti yhteen. Tuo kaappi on muuten melkein tismalleen sellainen, joka meillä oli kun olin lapsi. Äiti taisi luopua siitä joskus muuton yhteydessä ja nyt olen kaipaillut vastaavaa omaan kotiini. Ehkä sellainen vielä tulee jossain vastaan sopivana hetkenä. :)

  ReplyDelete
 14. Tykkään. Tuo lämpöä kotiinne.

  ReplyDelete
 15. Sopii ihan täydellisesti teille. Tuli muuten pakottava tarve hankkia pitkästä aikaa uus kaktus. Näytti toi pallomainen niin kivalta :)

  ReplyDelete
 16. Hittihittihitti! Tykkään kovasti!

  ReplyDelete
 17. Ihana kaappi. Mistä olet hommannut tuon julisteen?

  ReplyDelete
 18. Todella hieno! Minäkin kyselisin julisteen perään eli mistä se on kotoisin?

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig