Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 3, 2016

INTRODUCE | BEDROOMVaatehuone- ja kylpyhuonekombon yhdistävä tekijä on makuuhuoneemme. Makuuhuoneen sängynpäädyn takana oleva seinä on molemmilta puolelta avoin ja aukoista on käynnit vaatehuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Näkymä pysyy siistinä, kun vaatesäilytys on kokonaan liukuovien takana.

Sänkynämme on Boconceptin Lugano, jonka pääty on verhoiltu harmaalla huopakankaalla. Pehmeään päätyyn on mukava nojailla kirjaa lukiessa. Patjoina on Ikean Hövagit ja nämä edulliset patjat ovat osoittautuneet käytössä erittäin hyviksi. Yöpöytinä meillä toimii Iittalan Plektrat, jotka sopivat kauniisti yhteen harmaan huovan ja lautalattian kanssa. Pussilakanoissa suosin yksivärisiä kuoseja, joista valkoinen tuo mielestäni huoneeseen ripauksen luksuksen omaista hotellitunnelmaa.

Sängyn vastakkaisella seinällä on Ikean keittiökaapeista koottu seinään kiinnitetty kevyt säilytyskaluste, joka pitää tällä hetkellä sisään kotimme lähes kaiken elektroniikan, eli yhden dvd-soittimen..
SHARE:

10 comments

 1. Kaunis ja harmoninen huone, kyllä kelpaa köllötellä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Makuuhuoneen pitää olla mielestäni erityisen simppeli ja rauhoittava. Ainakin tällaisella yliaktiivisella yökukkujalla, jonka "parhaat" ideat vaativat toteuttamista aina nukkumaanmenoaikaan :D

   Delete
 2. Simppelin tyylikästä! Hei mistä toi juliste on? Oon ennenki sitä ihaillu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juliste on Silke Bondin ja löytyy muun muassa täältä https://theposterclub.com/silke-bonde-x-the-poster-club/

   Delete
 3. kuuluuko tuo pääty siis sänkyyn (jonka ootte verhoillut)? Mekin kerta tarvittas, et ois kivempi nojata kun lautaseinään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän piti alunperin verhoilla itse sängynpääty, mutta laiskuus iski ja ostimme tämän kokonaisuuden valmiina :)

   Delete
 4. Voi huokaus <3 Tuota plektrajakkaraa kuolataan täällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pidän myös Plektrasta todella paljon!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig