Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 6, 2017

VAUVA TULI TALOON

Kotimme huonekaluhankinnat eivät ole kolmessa vuodessa juurikaan edistyneet. Toisaalta emme ole juuri mitään kaivanneetkaan. Yksiöstä muuton jälkeen hankintalistalle oli ne kolme tärkeintä: sänky, sohva ja ruokapöytä. Uusia hankintoja tasapainottamaan löysimme vanhan 40-luvun liinavaatekaapin, joka tuo mielestäni kauniisti lämpöä ja kodikkuutta uuteen taloon.

Vauvan myötä huonekalujen hankintalista on jonkin verran kasvanut. Erillistä hoitopöytää emme ole tarvinneet. Ylä- ja alakerran kodinhoitohuoneiden tasot toimivat tässä tarkoituksessa loistavasti. Tärkeimpänä ostoslistalla on ollut makuuhuoneeseemme sijoitettu pinnasänky sekä nyt uusimpana hankintana Facebook-kirppikseltä bongattu viiden euron syöttötuoli.

Tuo Ikean Gulliver-syöttötuoli on muotokieleltään mukavan "pehmeä" ja erityisesti plussaa massiivipuisesta rungosta. Tuoli tuntuu todella tukevalta ja on kokonsa puolesta sopivan kompakti. Käytäntö sitten osoittanee, miten hyvin tämä oikeasti toimii. Voisin kuvitella ainakin sotkun olevan ruokailun päätteeksi melkoinen: syöttötuolia ei saa ihan hirveän lähelle pöytää.

Harkinnassa on vielä, sutaisenko pintaan maalikerroksen väriä tuomaan. Toisaalta tuo pyökkinen pinta on niin kaunis, etten tiedä raaskinko?

Syöttötuoli | Ikea Gulliver
Juliste | Studio Esinam
Tarjoitin* | Iittala Kastehelmi
Kaadin* ja mukit | Iittala Teema
Yhden kukan vaasi | Iittala X Issey Miyake

* Tuotteet saatu osana vuosiyhteistyötä
SHARE:

9 comments

 1. Käytäntö osoittaa, että liikuvaisen lapsen on tosi helppo pyöriä ja hyöriä tuossa tuolissaja kiivetä siitä pois, laittaa jalkoja eri pinnojen väliin, nousta polvilleen, seisomaan jne. Mutta kaunis se kyllä on! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotain tällaista vähän uumoilinkin! Näen jo tämän tilanteen niin elävästi :)

   Delete
 2. Hih tulee ihan aiemmat ajat mieleen kun meillä tytär oli vielä syöttötuolissa, hyvin sujui siihen asti kunnes typy halusi itse harjoitella syömistä, tai jos kesken luumusoseen syönnin piti päristellä tai aivastaa ;) Syöttötuoli on kyllä todella kaunis, tuo pyökkipintakin näyttää tuollaisenaan hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin vain kuvitella minkälaista sotkua tuollainen pieni "minä itte" saakaan aikaan :) Ehkäpä jätän tuolin ihan pyökkipintaiseksi.

   Delete
 3. Kaunis just tuon värisenä tuohon ryhmään mukaan. Selän taakse pehmuste niin tukee paremmin jos meinaa liikkua. Ja käytäntö sitten näyttää miten toimii jos ei pääse kovin lähelle pöytää. Meillä on 2 istuinta ja vaihdettiin suosiolla siihen ikeaan muoviseen rumilukseen kun on vaan helppo pyyhkästä puhtaaksi kun lapsi syö ite ja siinä on se pöytäosa kiinteenä. ja varsinkin se opetteluvaihe oli karmeeta sotkua. Edelleen tulee osumia ja lattioita myöten. Toi on kyllä niin kivannökönen et melkein tekis mieli alkaa iteki metästään samanlaista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monet ovatkin vinkanneet, että juuri tuo Ikean muovinen tarjotinosalla varustettu on osoittautunut käytännössä parhaaksi. Saa nähdä päädymmekö mekin lopulta samaan :)

   Delete
 4. Lämmin kiitos sinulle, joka vinkkasit tuoliin sopivasta pehmusteesta! Onnistuin vahingossa puhelimella poistamaan kommenttisi.

  ReplyDelete
 5. Meillekin ostettiin ihana koivuinen syömistuoli, jo hyvissä ajoin ennen 6kk ikää.. Ja melkein heti ensimmäisen syömiskerran jälkeen se vietiin varastoon ja hankittiin tilalle Ikean Antilop.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pian selviää käykö meille ihan samalla lailla :D

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig