Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 9, 2013

DIY PÖYTÄ MINIBUDJETILLA

Yksi haasteellisimmista asioista yksiöön muuttaessa oli suunnitella käytännössä toimiva pohjaratkaisu. Teen jonkin verran töitä kotona, ja töitä tehdessäni levitän mielelläni koko sen hetkisen projektin pitkin pöytäpintoja. Eli tarvitsimme ison työpöydän. Laitamme myös mielellämme ruokaa ja kutsumme ystäviä kotiimme. Tarvitsimme siis suuren ruokapöydän. Neliöitähän oli käytettävissä edelleen ruhtinaalliset 30, joista osan piti mahtua myös pöydän ympärille. Näiden kahden toiminnon yhdistämiseen oli keksittävä ratkaisu alle 100 euron budjetilla. Tarvittiin pari Ikean pukkijalkoja, K-raudasta kasa höyläämätöntä lautaa, purkki lakkaa sekä mustan Supi-saunasuojan jämät. Ja siinä se nyt on. Kevyt kenttäratkaisu vaihtuviin tilanteisiin ja väliaikaisiin tiloihin.
Pinnatuolit Kierrätyskeskuksesta ja jakkarat Ikeasta. Pöydällä olevat laatikot Hay.

(Kuva: Heikki Vahtola)
SHARE:

8 comments

 1. Löysin just blogiisi ja tykkäännyin niin et pääsit heti mun listoille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukavaa kun löysit, ja tervetuloa seuraamaan Projektiamme :)

   Delete
 2. KIITOS kun kommentoit blogiini, niin löysin tämän teidän ihanuuden. Ja tämä on Rakkautta ensisilmäyksellä, isolla R.llä. <3

  ReplyDelete
 3. IMAGE black and white: Kiitos, pidin myös kovasti blogistasi :)

  ReplyDelete
 4. Ah, ihana blogi! Eksyin tänne googlailun kautta vahingossa parisen viikkoa sitten - onneksi eksyin :) Ihastelin pöytääsi Dekossa ja projektina on tehdä noihin pukkijalkoihin terassipöytä tuppeen sahatusta laudasta. Kuinka leveä/pitkä teidän pöytä on? Olen nähnyt livenä vain liian lyhyitä pöytiä, jolloin pukkijalat ei pääse oikeuksiinsa. Itse pyörittelen 140-150cm kieppeillä mittanauhaa, mutta en ole vielä uskaltanut tarttua sahaan.

  ReplyDelete
 5. Elli: Miten mukavaa, että eksyit blogiimme :) Pöydän mitat ovat 200 x 75 cm. Teimme tarkoituksella pöydästä normaalia kapeamman, jotta se istuu tilaan paremmin. Nuo pukkijalat tosiaan näyttävät paremmalta hieman pidemmän pöytälevyn kanssa. Ihana idea tehdä näistä terassipöytä!

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. Kiitos! Pöydästä tuli jopa parempi kuin olisimme osanneet odottaa ;)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig