Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 26, 2013

DIY-VALAISIN

Tällä viikolla on täysi tohina. Naapurikuulemiset, LVIS-suunnitelmat, viimeiset talotoimittajakilpailutukset ja mitä vielä. Paljon asiaa, mutta vähän juttuja, ennen kuin asioita lyödään lukkoon.

Pienenä kevennyksenä ja oman mielen piristyksenä julkaisen muutamia "vanhoja" ja "paljon nähtyjä". Pahoittelut jo näin etukäteen. Vaikka itsestä tuntuu, että nämä aiheet on jo loppuun kaluttu, ehkä joku saa napattua näistä ideoita..

Nurkkaan ahdettu "vaatehuoneemme" kaipasi pientä piristystä ja ennen kaikkea valoa. Nuukailijan aarreaitasta, Clas Ohlsonista, löytyi muutamalla eurolla yksinkertainen valaisin, johon pujottelin muutaman puuhelmen koristeeksi. Tuo hehkulamppu ei kuitenkaan ole mikään suoranainen energiansäästölamppu. Näitä on mennyt jo kolme... Nyt, kun joku ystävällinen on laittanut valot myös tuonne ulkoilmaan, loppuun palanut lamppu suorittanee lähinnä koristeen virkaa.
SHARE:

5 comments

 1. Voi että kun yksinkertainen voi olla kaunista!

  ReplyDelete
 2. JuttaEmilia: Sanos muuta :) Joskus suunnitelmat lähtevät rönsyämään, mutta kun malttaa palata siihen perussääntöön, että yhdistää maksimissaan kolme asiaa, syntyy yleensä paras lopputulos..

  ReplyDelete
 3. Hei! Mikä on tuo pieni valkoinen juttu, josta lamppu roikkuu? Onko se joku kattoon porattava juttu? Itsellä ei ole välineitä porailla mitään, niin mietin onko mitään muuta kestävää ratkaisua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei miisa! Tuo katossa oleva valkoinen koukku löytyi Clas Ohlsonilta. Ei tarvitse porailla. Koukussa oleva tarra vain kattoon ja hyvin on ainakin meillä pysynyt jo parisen vuotta :)

   Kts. linkki: http://www.clasohlson.com/fi/Magneetti-ja-kierrekoukku/Pr342049000

   Delete
  2. Ahaa, okei! Kiitos vastauksesta :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig