Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 10, 2013

KIRJAVINKKEJÄ RAKENTAJILLE

Rakennuttajan pitäisi olla juristi, insinööri, arkkitehti, kirvesmies, putkimies, sähkömies, siivousteknikko tai vähintään näiden kaikkien näiden alojen erikoisasiantuntija. Mikäli aika ja into riittävät, löytyy Rakennustiedon verkkokaupasta lukemattomia teoksia rakennusalan ammattilaiselle, opiskelijoille sekä kodin rakentajalle ja remontoijalle. Miltäpä kuulostaisi syventyä tarkemmin Betonielementtien kuljetusohjeeseen tai Rappauskirjaan? Talonrakentajan käsikirjat avustavat pientalon vesikatto- ja ulkoverhoustöissä, tulisijojen muuraustöissä, pientalon perustustöissä sekä ohjaavat hirsitalojen veistotöiden saloihin.

Mikäli uskallat jättää rakentamisen ammattilaisten vastuulle, ja tyytyä korkeintaan besserwisseröimään rakentamista kotisohvalla puolisollesi, alla oleva kirjalista auttanee sinua keskittymään siihen, mihin ainakin omalta osaltani osaan ja uskon voivani eniten vaikuttaa.

ASUINTILOJEN SUUNNITTELU

Miten suunnitella toimiva, viihtyisä ja asukkaan toiveiden mukainen asunto - koti. Kirja pohjautuu Rakennustietosäätiön RTS RT-kortiston asuntosuunnittelua käsitteleviin ohjekortteihin, joiden aiheena ovat suunnittelulle asetettavat vaatimukset ja tavoitteet asumistoimintojen näkökulmasta. Suunnittelijan ja alan opiskelijan perusteos, josta myös oman kotinsa tiloja suunnitteleva pienrakentaja löytää selkeitä ohjeita ja tilaratkaisuja.

KEITTIÖ 

Suunnittelu, kalusteet, kodinkoneet, valaistus 

Risto Pekkala

Saatko viestitettyä keittiösuunnittelijalle millaisen keittiön haluat? Tiedätkö itsekään?
Tämä kirja auttaa sinua näkemään keittiösi mahdollisuudet ja rajoitukset. Luettuasi tämän tiedät enemmän kalustoista, sähköistä, valoista, vesikalusteista ja kodinkoneista. Kirja kertoo myös mitä sanoo uusi asuntoyhtiölaki suunnitelmistasi ja mitkä ovat omasi ja keittiökalustovalmistajan vastuut. Nämä tiedot auttavat hedelmälliseen yhteistyöhön suunnittelijasi kanssa.

KODIN VALAISTUSOPAS
Ilkka Pekanheimo

Kodin valaistusopas antaa eväitä koti- ja työympäristön valaistussuunnitteluun. Oppaassa ravistellaan perinteistä valaistuskäytäntöä. Opas käsittelee valaistusta tavanomaisesta poiketen korostaen päivänvalon kaltaisen valon merkitystä, unohtamatta kynttilän valonkaan luomaa tunnelmaa. Tämän oppaan ja AD-Luxin valaistussuunnittelijoiden avulla voidaan kodin valaistus suunnitella niin pitkälle, että sen voi antaa sähkösuunnittelijan ja -asentajan toteutettavaksi. Tämä on edullisin tapa saada kotiin sellainen valaistus, jossa viihtyy vielä vanhanakin.

RAKENTAJAN JA REMONTOIJAN SISUSTUKSEN TYÖKIRJA 

Oman kodin sisustus yksissä kansissa

Riina Ek;Kirsi Hacklin

Sisustuksen työkirja on rakentajan ja remontoijan työväline, joka auttaa hahmottamaan sekä selkeyttämään värien ja pintojen valintaa. Työkirja antaa käytännön läheisiä vinkkejä väri-, pintamateriaali ja sisustusvalintoihin sekä kirjaan on varattu tilaa oman kodin väri ja pintamateriaalinäytteille. Kokoa oman kodin sisustus yksiin kansiin - Sisustuksen työkirjaan.

Lähde: akateeminen.com

(Kuva: Heikki Vahtola
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig