Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 31, 2013

KOTIVIIHDETTÄ

Talon sisuksiin saa uppoamaan rahaa pohjattomasta kaivosta, ja olemmekin jättäneet kaikki KNX:t ja muut taloautomaatiojärjestelmät suosiolla pois suunnitelmistamme. Itse olen teknisesti totaalisen pöljä ja äm-2 käyttää edelleen Nokiaa, jonka tunnisteessa on neljä numeroa. Emme omista mikroa ja televisiomme on tuumakooltaan pienempi kuin farkkujeni ympärysmitta.

Yksi intohimo meillä kuitenkin on (niin no, ruoan lisäksi), nimittäin musiikki. Törmäsimme torstaisessa talokatselmuksessa äänentoistojärjestelmiä kauppaavaan yritykseen ja pakkohan sitä oli tarjouspyyntö jättää. Katsotaan mihin muuhun kuin konkurssiin tämä johtaa. Mikäli äänentoistojärjestelmäsuunnitelmissamme on jotain järkeä, raportoin aiheesta myöhemmin lisää.
SHARE:

5 comments

 1. Olipa kiva löytää tämä tyylikäs blogi. Luen mielelläni raksablogeja, vaikka itse päädyimmekin ostamaan "vain vähän keskeneräisen" talon. (Kas, kun tuo tonttitarjonta. Teillä näyttää olevan hyvä rakennuspaikka ja neliöitäkin mukavasti pk-seutulaiseksi.) Vaikka omat rakennushaaveet on jäädytetty, niitä ei suinkaan ole kuopattu - mielenkiinnolla siis seuraan mukana.

  ReplyDelete
 2. Hei! Meillä on sama linja, jätettiin myös pois talostamme kaikki ylimääräinen tekniikkahärpäke :-) Tosin ei meille ole tulossa mitään äänentoistojärjestelmääkään (kai?), vaan toi teidänkin kuvassa näkyvä Tivoli Audio Model Two hoitaa uskollisesti meidän cd-levyjen pyörityksen...

  ReplyDelete
 3. lisbet: Tervetuloa seuraamaan projektia :)

  Mrs Oja: Koko talon saisi ohjelmoitua melkeinpä täysin automaattiseksi. Pelottava ajatus ;)

  ReplyDelete
 4. Ei kannata ihan kaikkea automaatiota heittää nurkkaan. Varsin halvallakin saa tehtyä jo kaikenmoista. Esim. murtohälyttimet, kotona/poissa-tilat, kosteusvahdit jne.saa tehtyä halutessaan 1500-2000 eurolla. meillä tuttu sähkömies sanoi, että ehdottomasti kannattaa laittaa esim. Oumanin 686 ohjauskeskus, jolla saa hoidettua 8 eri toimintoa eli vaikka nuo kaikki edellä mainitut + 5 muuta. Ja tuo keskus maksaa satasia. Siihen vaan lisäksi muutamat sensorit ja vähän piuhaa ja sähkärin työt niin ei maksa vielä hirveitä. Jos sen sijaan kysyy näiltä isommilta firmoilta (älysähkö, talobit jne.) niin kustannukset kerrotaan kymmenellä.

  ReplyDelete
 5. Sami: Kiitos vinkistä! Täytyy ehdottamasti laittaa harkintaan, ja ennen kaikkea perehtyä aiheeseen tarkemmin.

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig