Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 16, 2013

KURKISTUS SISÄPINTOIHIN

Sisustusfilosofiani, vähemmän on enemmän, hioutui huippuunsa suunnitteluprosessin aikana. Taloomme ei ulkoseinien ja kahden kantavan seinän lisäksi jäänyt kuin muutama väliseinä, nekin lähinnä kylpyhuoneisiin pakon sanelemana. Kodin pintamateriaaleissa noudatamme samaa nihilististä linjaa, kuin kaikessa muussakin taloon liittyvässä. Seinäpinnoille yksi maalisävy, kosteisiin tiloihin yksi sävy ja yhden kokoinen kaakeli, lattiapinnat betonia tai vaaleaa puuta ja siinäpä se; kotoinen galleriatunnelma on valmis.
SHARE:

12 comments

 1. Heips,

  Tosiaan, hieno tää teidän blogi. Huomaa, että on AD tekemässä kun on niin hyvät kuvat ja muutenkin tyylikäs.

  Itse juuri pähkäilen, että laitetaanko kaikki seinät valkoisiksi vai tuleeko pari seinää liitutaulunvärisiksi. Toisaalta kiehtoo toi ajatus, että kaikki seinät olisi samaa väriä ja näin ollen mahdollisimman simppeli lookki. Toisaalta mietin, että toisiko sellainen harmaanmusta seinä vähän ryhtiä.

  Vaikeita valintoja. :) Tosin maali on helppo vaihtaa jos alkaa valinnat kaduttaa. Toisin kun moni muu juttu.

  ReplyDelete
 2. Hienoa! Samat suunnitelmat sisäpinnoille meillä :)

  http://puutalohelsinkiin.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Är: Kiitos :) En meinannut millään saada blogia julkisuuteen, kun yritin ronklata tuota bloggerin pohjaa. Lopulta alkoi jo huvittamaan se kaikki nykertäminen, kun en millään saanut mielestäni aikaiseksi mitään julkaisukelpoista (näitä ammatin varjopuolia). Tajusin, että mikäli meinaa jotain päiväkirjaa raksavaiheista pitää, on pakko vaan heittäytyä.. Näillä siis mennään ;)

  Nuo materiaalivalinnat, kaikkien muiden raksaan liittyvien päätösten ohella, ovat tosiaan aikamoinen savotta. Ajattelimme itse mennä helpoimman kautta ja jättää kaikki pinnat valkoiseksi. Sitten kun seiniä on hetken tuijotellut, huomaa kaipaako joku kohta jotain ryhtiä ja ei kun telaamaan.

  minni: Kiitos, teillä on hyvä maku ;) Onnea projektiin!

  ReplyDelete
 4. Heissan! hyvältä näyttää! Samaa linjaa haetaan täälläkin. Miten olette ajatelleet toteuttaa tuon betoniseinän? On betoniseinän näköistä tapettia, mutta se karmaisee. Sitten on ihan pinnan käsittely mutta myös ilmeisesti UPM´n levypintaa, jotka saa hyvin betonisen näköisiksi. Mulla on ajatuksena tehdä 2 betonista tehosteseinää, keittiöön ja televisiohuoneeseen. En ole ihan varma mikä toteutustapa olisi paras, paitsi että betonin näköinen tapetti nyt ei tule kysymykseen. Oletteko ehtineet meittiä toteutusta ja olisiko vinkekjä siihen?

  ReplyDelete
 5. Kappas, samoilla linjoilla täälläkin suunnilleen mennään. Jään seurailemaan! Tervetuloa vastavierailulle: http://villaluova.com

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: Meillä on yhtenä vaihtoehtona rakentaa suurbetonielementeistä. Tällöin seinät voi jättää suoraan "raakabetonille". Pinnalle vain esim. saunasuoja. Vaikka nuo tapetit näyttävätkin mielestäni hyviltä kuvissa, en myöskään ottaisi niitä kotini seinille ;) Voisin tehdä myöhemmin kirjoituksen erilaisista vaihtoehdoista tehdä jälkikäteen "betonipintaa"..

  Henri: Kiitos kommentista. Käyn mitä pikimmin kurkkaamassa teidän projektia!

  ReplyDelete
 7. Totta, raakabetoni toiminee teillä. Meillä on käytössä leca harkko. Mietin, miten sen voisi käsitellä notta tulisi hyvä, betoninen seinä. Villa Luova- blogista löysin keskustelua tuosta betinilattiasta. Blogi onkin teille varmaan tuttu, mutta laitan vielä tähän linkin sivulle: http://villaluova.com/moderni-puutalo-rakentuu/betonilattia/

  ReplyDelete
 8. Anonyymi: kiitos linkkivinkistä!

  ReplyDelete
 9. Toi on kyllä hyvä ajatus, että maalia voi lätkiä lisää sitten muuton jälkeen jos siltä tuntuu.

  Meidän blogi ei näytä yhtään siltä kuin mitä haluaisin, mutta minkäs teet kun en osaa pätkääkään kuvankäsittelyä tai blogin muokkausta. Olispa joku blogger for dummies -kurssi. Onko muuten joku yksinkertainen keino millä sais kuvat "reunattomiksi"? Kun lisään kuvan blogiimme, tulee siihen aina automaattisesti sellainen harmaa reunus. Ärsyttävää...

  ReplyDelete
 10. Är: Minäkään en ole mikään koodaaja, mutta sitäkin ahkerampi googlaaja. Blogger-muokkausohjeita löytyy aika paljon netistä. Myös muutama Blogger for Dummies -blogi ;)

  ReplyDelete
 11. Anonyymi, eli Marjaana lähettää tässä sulle vielä yhden linkin Design Betonin sivuille kun sen juuri itsekin bongasin: http://www.designbetoni.fi/index.html

  ReplyDelete
 12. Marjaana: kiitos jälleen linkistä. odottelemmekin parhaillaan Lattiamiehen tarjousta valusta, liippauksesta ja elämyslattiapinnoitteesta :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig