Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 18, 2013

SUUNNITELMAT JULKI

Halusimme talomme pohjasta mahdollisimman yksinkertaisen. Kaikki toiminnot sijoitettiin suuren tuvan ympärille. Talon eteläpäädyssä oleva 20-neliön huone muuntuu niin tv-huoneeksi, vierashuoneeksi, hiljentymishuoneeksi kuin puuhahuoneeksi, ja tarvittaessa tilan voi jakaa kahdeksi makuuhuoneeksi. Itänurkalla sijaitsevasta kodinhoitohuoneesta on yhteys ulos sekä keittiöön. Alakerran neliöihin mahtuu vielä pieni kylpyhuone sekä tilava eteinen. Toiveenamme oli, että tila elää eri elämäntilanteidemme mukaan, vauvasta vaariin.

Taloon on kytketty betoniterassin ja perkolan avulla myös puurakenteinen sauna/at-rakennus. Tämä tupa kulkee työnimellä kesämökki.


SHARE:

6 comments

 1. Mukava nähdä suunnitelma.
  Mua jäi kiinnostamaan se, että missä te nukutte?

  ReplyDelete
 2. Anu: talossa on myös yläkerta ;) Siitä lisää myöhemmin tällä viikolla!

  ReplyDelete
 3. Hah :) No se selventää aika paljon.

  ReplyDelete
 4. Hauskaa että teillekin on tulossa pihasauna! t.K/talomaunulaan

  ReplyDelete
 5. K: Kaava mahdollisti 50 neliön talousrakennuksen. Tästä innostuneena aloimme hahmottelemaan pihasaunaa. Järkyttävän kallista tuon toisen talon teko kuitenkin on. Budjetti 120 000. Eipä tarvitse hankkia kesämökkiä ;)

  ReplyDelete
 6. Moi! Onko talonne itse suunniteltu? Miltä firmalta otitte? Miltähän firmalta löytyisi vastaavan henkisiä taloja? Talokuume on järkyttävän kova ja haaveilen tosi samantyyppisestä talosta, mutta mistä näitä edes lähtee etsimäään :D ja voiko tällaista saada alle 300 000? siis ilman tota toista rakennusta... voi help. Eppu ;)

  ReplyDelete

Kiitos kun jätit viestin!
Tack för din kommentar!
Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig