Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 15, 2013

TONTTI

Tonttimme sijaitsee kaavoitetulla alueella pääkaupunkiseudulla. Emme saaneet tonttia arvalla emmekä etsimällä. Tontti odotteli meitä ja päätöstämme rakentaako vai ei. Ja tätä päätöstä vatkattiinkin sitten litrakaupalla. Emme oikeastaan ole edes varmoja, mikä lopputulos oli. Päätös taisi lopulta syntyä itsestään ja tässä sitä ollaan, saappaita myöten moreenissa.

Perustamistapa kilahti hetki sitten postilaatikkoon. Näin rakentajan kannalta uutiset olivat mitä parhaimpia. Humuskerroksen ja ohuen silttikerroksen alapuolella on n. 0,9…1,4 m paksu tiiviydeltään vaihteleva hiekkakerros. Tämän alapuolella on tiivis hiekkamoreenikerros. Kuudella pisteellä suoritetut kairaukset ovat syvimmillään päättyneet 1,6 … 2,2 m syvyydelle maanpinnasta moreenissa oleviin kiviin tai kallioon. Pohjaveden pintaa ei havaittu tutkimusten yhteydessä. Perustustavaksi esitetään maanvaraista perustusta. Näille tiedoille on hyvä perustaa.
SHARE:

4 comments

 1. Löysin teidän "lokiin" :) Kivalta ja suoraviivaiselta vaikuttaa! Tsemppiä ja intoa kaikkeen! :) ..jään seurailemaan...!

  ReplyDelete
 2. Mrs. K: Tervetuloa! Mukavaa, kun löysit ja kiitokset tsemppauksesta :)

  ReplyDelete
 3. Hei! Sinulla on jo nyt ihana ja visuaalisesti tyylikäs blogi, jään seuraamaan mitä kaikkea jännittävää ja tyylikästä tuleman pitää! Onnea teille rakennusprojektiin, meillä lähtee ensi viikolla rakennuslupa hakuun ja heti pian luvan jälkeen kuopasee kaivuri tonttia... t. Teea
  http://hemmahosoja.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Mrs Oja: kiitos kauniista kommentista. Onnea myös teille projektiin.. Elämme jännittäviä aikoja, meillä myös lupahakemuksen jättö ensi viikolla :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig