Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 5, 2013

DIY-KORTTITELINE

Jos pelkää sinitarran rasvajälkiä vaaleilla pinnoilla, apu löytyy vanhasta kunnon Twist-nauhasta. Muutama pyöräytys oven ympäri, ja tee-se-itse korttipidike on valmis..

Näiden postikorttikuvien saattelemana mustan oven asukit hyppäävät sinivalkoisille siiville ja siirtyvät kaukomaille akkuja latailemaan.

(kuva: Heikki Vahtola)
SHARE:

6 comments

  1. Sama idea täälläkin, musta kuminauha odottanut työhuoneen pöydällä jo pari viikkoa, jahka saisin sen pyöriteltyä oven ympäri:).

    ReplyDelete
  2. Onpas todella hauska idea, jota ei olekaan ennen tullut vastaani missään. Tykkään paljon näistä DIY jutuista!

    Löysin tänne sattumalta IISA´S -blogin kautta, ja nyt pitääkin alkaa kahlailemaan aiempia juttujasi läpi, vaikuttaa ihan hurjan upeelta ja minunlaiseltani blogilta!

    ReplyDelete
  3. Herranjestas, olen löytänyt tänne aikaisemminkin, mutta jostakin syystä sinun kirjoitukset ei ole ilmestynyt tuonne minun lukulistalleni. Höh! Nyt vasta tajusin kun katselin tuota lamppujuttua, jonka jälkeen tuli ihan kamala kopiointi-olo! KÄÄKS! Juurikin tuollaisen tein hetki sitten, enkä muistanut mistä olen bongannut. Kiitos kuitenkin, sillä todennäköisesti täältä sen löysin ja idea jäi muhimaan päähäni.

    ReplyDelete
  4. Hanna: Ideat syntyvät nopeasti, toteutusvaihe kestää.. ja kestää.. ainakin itselläni :)
    JuttaEmilia: Itsekin tykkään todella paljon DIY-jutuista. Oikein sormet syyhyää, että pääsee toteuttamaan kaikkia ideoita. Ensi keväänä voi jo toivottavasti esitellä jo uuden kodin DIY-ratkaisuja..

    ReplyDelete
  5. This is really clever!!

    I just stumbled upon your blog for the first time now and I really like it - I am putting you on my blogroll :)

    ReplyDelete
  6. DAGNÝ: I am glad that you found here the things that inspire you :)

    ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig