Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 16, 2013

TALOESITTELYITÄ


Piipahdimme taannoin taloesittelyssä Kirkkonummella. Kohde oli saanut liikkeelle aikamoisen kansainvaelluksen. Alueelle rakentavat ja uteliaat naapurit tönivät kilpaa toisiaan buffetpöydän ääressä. Hämmentyneinä pyörimme sekalaisessa sakissa ja etsimme Alpoa. Alpo löytyi, ja löytyi myös muutama tavarantoimittaja, joilta emme olleet saaneet vielä vastausta tarjouspyyntökyselyihimme. Vastauksia emme ole saaneet vieläkään, joten sinä ikkunoita kauppaava ja sinä lattiapinnoitteita tarjoava, mikäli jotkut kellot kilkattavat, ottakaahan yhteyttä. Vielä ehtinee päästä sopimukseen..

Olemme kiertäneet viimeisen vuoden aikana jos jonkinmoisia kohteita. Toiset valmiimpia, toiset vasta pystytysvaiheessa. Osa esittelyistä on ollut yksityisiä, osa julkisia. Pääkaupunkiseudulla esittelykohteita löytyy runsain mitoin, ja joka kerta olemme oppineet paljon uutta sekä kasvattaneet kontaktiverkostoamme. Mikäli siis vain suinkin mahdollista, suosittelemme lämpimästi kiertämään mitä erilaisempia ja eri vaiheessa olevia kohteita. Sitten kun seinät on siloteltu ja kuprut paklailtu, ei enää pääse kurkistamaan, mitä talo pitää todellisuudessa sisällään. Tämä on ollut ainakin ensikertalaisille erittäin silmiä avaavaa.
SHARE:

4 comments

 1. Hei!

  Eksyin eilen blogiinne ja taisin jäädä koukkuun. Rakennusajatukset kun pyörivät täälläkin päässä..

  Blogistani löytyy teille tunnustus. (repäisin heti näin alkajaiseksi)

  Aurinkoista kevättä ja raksa-onnea!

  ReplyDelete
 2. MillaM: Kuinka paljon voikaan, tällaisena sateisena päivänä, mieltä lämmittää blogistasi löytynyt tunnustus :) Kiitos ja kumarrus! Laitetaan hyvä kiertämään...

  ReplyDelete
 3. Me kävimme myös katsomassa todella monta eri taloesittelyä sekä suunnitteluvaiheessa että jo rakentamisen alettua. Niistä sai hyviä vinkkejä pohjaratkaisusta, materiaaleista ja tekijöistä. Sen takia suostuimme myös esittelemään omaamme ennen muuttoa.

  ReplyDelete
 4. Christa: Nämä ovat erittäin kullanarvoisia tilaisuuksia tuoreille rakentajille. Kiitos kaikille, jotka ovat viitsineet avata ovensa!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig