Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 24, 2013

VALAISTUKSESTA
Valaistussuunnitelma tuottaa päänvaivaa. Helpointa olisi palkata joku tekemään suunnitelmat puolestaan, mutta köyhän täytyy kyhäillä itse. Olemme selailleet jos jonkinmoista opusta aiheesta, googlettaneet ja surffaneet päämme pyörälle. Jotain alkaa pikkuhiljaa hahmottuakin. Vielä kun saisi toteutettua kaikki suunnitelmat niin, että todellinen säästö toteutuu siitäkin huolimatta, että emme raaskineet palkata asiaan vihkiytynyttä ammattilaista. Palaamme tarkempaan suunnitelmaan, kunhan viimeinenkin spotin paikka on päätetty.
SHARE:

4 comments

 1. Hei! Onko www.kodinvalaistus.fi -sivu teille tuttu? En tiedä onko siitä mitään apua, mutta ainakin siellä on jokainen talon tila käyty läpi valaistuksen osalta... t. Teea

  ReplyDelete
 2. Teea: Kiitos vinkistä! Täytyypä tutustua tarkemmin.

  ReplyDelete
 3. Kävin valaistusliikkeessä nimeltä Daresso, josta sain erittäin asiantuntevaa ja innostunutta neuvoa kodin valaistuksesta (joskin mulla oli valaistussuunnitelmapohja valmiina, etsin vain siihen sopivia vaihtoehtoja). Siellä opin mm. että yleisvalaistuksena käytettävät 230V halogeenispotit elävät vain n. 8kk, sen sijaan 12V halogeenispotti + hyvälaatuinen, mutta edukas muuntaja, kestävät vuosia ja voittavat vielä toistaiseksi hinta/laatusuhteessa LED-spotit.. Polttimen voi sitten myöhemmin vaihtaa LEDiksi. Valon väriä ei myöskään oikein valitusta 12V vs. LED erota toisistaan, sen sijaan 230V erottuu erivärisenä.
  t. sanna

  ReplyDelete
 4. Sanna: Kiitos vinkeistä! Olemme todella otettuja kaikista kommenteista. Uskomattoman hienoa, että jaatte kokemuksianne ja tietoanne. Näistä vinkeistä on todella apua, kun itsellä menee sormi suuhun :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig