Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 3, 2013

ARKISIA HAAVEITA

Rakennusprojektin myötä olen alkanut haaveilla mitä kummallisemmista asioista. En koe olevani mikään kodin hengetär, mutta viime aikoina olen saanut itseni kiinni unelmoimasta tilasta, jota kai kodinhoitohuoneeksikin kutsutaan. Meillä pestään pyykkiä vain kerran viikossa, mutta pyykit roikkuvat jostain syystä pyykinkuivaustelineessä lähes koko ajan. Suoraan eteisestä avautuu näkymä, jossa kuivuvat kalsarit liputtavat meidät (ja vieraat) tervetulleiksi kotiimme.

Toinen murheenkryyni on meidän nelijalkainen perheenjäsen. Karvakaverin kotiutumisen myötä olemme muuttaneet pysyvästi asumaan hiekkalaatikkoon. Voi sitä hetkeä, kun kuratassun voi muiluttaa kotiin kuraeteisen kautta!

Aika pieniä ja arkisia tuntuvat todelliset tarpeeni talon suhteen olevan..

Mistä sinä haaveilet?
SHARE:

6 comments

 1. Toi on niin tuttua, että pyykit viihtyvät narulla hieman liian pitkään... (Ripustelusta siihen asti, että pukee päälle!)
  Onni on se, että pyykit sijaitsevat yläkerran kylppärissä ja suurimman osan ajasta vietämme alakerrassa. ;)

  ReplyDelete
 2. Tuttu tunne! me asuimme 6 vikaa raksa-ajan kuukautta kaksiossa, 2 aikuista + 2 lasta, ilman tiskikonetta ja kera ihan liikaa kamaa. Kummasti sitä sai perspektiiviä asioihin ja voi luoja miten ihanalta se tiskikone ja kodari sitten tuntui kun vihdoin muutettiin :) Tsemppiä!

  ReplyDelete
 3. Hei! Minäkin kaipaan kodinhoitohuonetta. Tänään kaipasin ensimmäistä kertaa elämässäni myös tikkataulua. Kiva ois päästä omalle pihalle vähän tikkaa leiskauttamaan :D

  ReplyDelete
 4. IMAGE: Näin on! Meillä taitaa tuo pyykkiteline olla yksi vaaterekki lisää (kaikkien niiden muiden vaaterekkien joukossa). Kaipailulistalle täytynee siis lisätä myös komerot..

  Heidi: Voih, nuo tiskit! Siinäpä yksi pirunmoinen homma kaikkien muiden kotihengettären päiväaskareiden lisäksi. Niin, ja nuo tiskaamattomat asiat näkyvät suoraan myös kotiovelta.. Kiitos tsempistä :)

  Emilia: Sinäpä sen vinkkasit. Tämä tyttö taitaa nakella koko viikonlopun vaan landella tikkaa.. Jo kaikkoaa huolet ja murheet ;)

  ReplyDelete
 5. Ihana blogi, lukijaksi jäin!

  ReplyDelete
 6. Suvi Tuuli: Kiitos ja tervetuloa mukaan :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig