Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 26, 2013

RAUTAKAUPALLE KIITOS

Älkää säikähtäkö. En meinannut alkaa esitellä blogissa uusimpia vaateostoksiani. En edes asusteita, vaikka kuva saattaakin antaa muuta ymmärtää. Täältä tulee iso kiitos rautakaupalle. Vaikka seuraava lause kumoaakin tämän tekstin alun, täytyy kaiken uhalla vähän valottaa kuvassa esiintyvän kaunottaren taustoja..

Laukku lähti mukaani yli 90-prosentin alennuksella. Alennuksen syy löytyy ensimmäisestä kuvasta: rikkinäisestä lukistusmekanismista. Mielestäni virhe ei ollut niin suuri, ettei tarjoukseen olisi kannattanut tarttua, ja niinpä rikkinäinen lähti matkaani silläkin uhalla, että työvälineeni kulkisivat tulevaisuudessa mukanani auki lepattavassa laukussa. Ajattelin nuukuuspäissäni, että ehkä joku pelle-peloton tai suutari-setä saa laukun kuntoon pienellä vaivalla. Yllätys oli suuri, kun kotona laukun uumenistä löytyi metallinen kehys, joka ennen hajoamistaan oli toiminut lukituksen kaverina. Syy, miksi lukitus ja kehys eivät enää muodostaneet paria oli yksinkertainen; kehys oli luovuttanut ruuvinsa teille tietämättömille.

Uusien ruuvien hommaaminen ei ollutkaan sitten enää niin yksinkertainen asia. Ja tästä pääsemme viimein asiaan eli rautakauppaan. Ei, rautakaupasta ei löytynyt oikean kokoisia ruuveja, mutta kaupasta löytyi myyjä, joka osasi (halusi) auttaa. Koska rautakauppaa ja asiakaspalvelua ei mielestäni kovin helposti voi yhdistää samaan lauseeseen, oli tämä kenties ainutlaatuinen tilanne niin merkittävä, että siitä täytyi tehdä ihan oma postauksena. Kiitos siis Oulunkylän rautakaupalle, josta ruuveja etsivä löysi tiensä Helsingin ruuvihankinta osakesyhtiöön, josta muutaman euron kahvikassaan kilauttamalla sai kaipaamansa kaksi pientä ruuvia ja muutaman kaupanpäällisen.

Nyt on kassi kuosissa ja pakattuna alkavaan työviikkoon.

P.S. Huomenna eetteeriin pärähtää ensimmäinen virallinen maanantain raksapostaus. Luvassa kuluneen viikon vitsit rakennusvalvonnan kanssa.

P.P.S. Vielä muutama hetki aikaa osallistua arvontaan, jossa palkintona 30 euron lahjakortti K-rautaan.

P.P.P.S. Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan bloggarin rehti kiitos hyvästä palvelusta..
SHARE:

4 comments

 1. Ogelin K-rauta on kyllä ihan top femmassa. :)

  ReplyDelete
 2. IMAGE: Näin on, ja nyt se kohosi ihan kärkisijoille :)

  ReplyDelete
 3. Mullakin oli tuo Tigerin laukku. Oli, koska sille kävi juurikin noin tuon lukon kanssa, ja ilmeisesti se on ihan tyyppivirhe. Menin ostopaikkaan reklamoimaan, ettei mielestäni yli 300 euron laukku hajoa tuolla tapaa, ja sain sitten rahat takaisin ja laukku lähti pois. Mieluusti olisin toki ottanut vain osahyvityksen (heh) tai korjauttanut laukun heidän piikkiinsä, mutta ei onnistunut. Harmi, sillä onhan se KAUNIS.

  ReplyDelete
 4. Johanna: No jopas jotain! Rahan palautus ei varmasti korvannut menetettyä laukkua ja asiasta koitunutta vaivaa. Näissä kalliimman hintaluokan merkeissä on hintaansa nähden turhan usein näitä tyyppivikoja.. Kaunishan tuo kuitenkin on :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig