Tietoa mainostajalle ›

June 8, 2013

CURSE A LITTLE (AND CURRY FU///NG ON)


Tämä viikko kiteytyi yhteen sanaan (p//ska). Kuulun niihin ihmisiin, jotka elävät kauheassa kaaoksessa viikosta toiseen eikä pienet pölypallerot paljon menoa haittaa. Sitten kun jokin alkaa ahdistamaan, alkaa myös kotona luuta heilumaan.

Tuo pieni sana, joka ensimmäisessä lauseessa ujosti esiintyi, ei kuitenkaan liity kotona vallinneeseen siivottomuuteen. Se viittasi siihen olotilaan, joka jo muutaman viikon on vaivannut yöuniani. Onko tämä lomaa edeltävää jokavuotista uupumusta, rakennusstressiä vai jotain muuta täysin hallitsematonta, mene ja tiedä, mutta tuo (p//ska) pääsi sitten eräässä työtilanteessa, asiattomassa asiayhteydessä ulos suustani. Tästä lausahduksesta alkoikin sitten sellainen ketjureaktio, että vieläkin hirvittää.

Mitä tästä opimme?

Vaikka kuinka uuvuttaa, älä näytä sitä, Älä ainakaan töissä. Tai älä nyt ainakaan palaverissa, jossa istuu joukko huumorintajuttomia, stressaantuneita täti-ihmisiä. Ja jos uupumusta on vaikea kätkeä, koska silmien alla on hiekkasäkit, tukka hapsottaa ja huomaat pukeutuneesi siihen samaan mustaan trikookauhtanaan koko kuluneen kevään, hengähdä, pyydä lupaa poistua paikalta ja mene hetkeksi heijaamaan vaikka siihen siivottomaan haisulivessaan, jota muut karttavat kuin ruttoa. Alkavat asiatkin pikkuhiljaa asettua oikeisiin mittasuhteisiin.

Ja toivo!

"Sometimes Shit Turns into Diamonds".

(Ja pukeudu hyvä ihminen joskus johonkin muuhunkin kuin mustaan!)
SHARE:

6 comments

 1. Vekarus: Kiitos :) Takana rentouttava viikonloppu kera hyvien ihmisten. Eipä muuta kuin etteenpäin!

  ReplyDelete
 2. Oi voi, muistui huumorintajuttomista täti-ihmisistä ja stressistä mieleen eräs itselle työpaikalla sattunut tapahtuma syksyltä kun vähän lipsahti... Sellaista joskus sattuu.

  Hyvä, että viikonloppu oli rentouttava - sellaisia hetkiä tarvitaan!

  ReplyDelete
 3. Kähmäräpälä: Rapatessa roiskuu. Joskus kyllä tosissaan tympäisee tylsien ihmisten tylsät ja pikkumaiset toimet. Onneksi suuressa mittakaavassa nämä ovat niitä asioita, joille ei kannata antaa paljoakaan aikaa eikä arvoa :) P.S. Kävin "kurkkaamassa": teillä maatyöt jo hyvässä vauhdissa. On varmasti upeaa nähdä suunnitelmien konkretisoituvan. Onnea raksalle!

  ReplyDelete
 4. Voi ei... Tiedän tunteen, itselläni sattui muutama kuukausi samoin. ;)
  Mutta hengissä ollaan ja lomaa odotellessa.

  Nokka kohti uusia tuulia vain.

  ReplyDelete
 5. IMAGE: Loma, tuo ihana sana. Kahden viikon rutistuksen jälkeen lupaan istua viikon laiturilla ja tuijotella taivasta :) Nyt on taas hyvä tuuli!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig