Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 10, 2013

PALJASTUKSIA: VOL 2

Suurimmat uutiset ensin. Olemme valinneet, keneltä ostamme talomme rungon. Koska nimiä ei vielä ole papereissa, joidumme panttaamaan tietoa vielä hetken aikaa. Uteliaille vilautamme talomme etelänpuoleista julkisivua. Mikäli jotakuta kiinnostaa nähdä enemmän, huutakoon hep! Rakennusaikataulu on myös tarkentenut ja näyttääpi siltä, että talo nousee vielä tämän vuoden aikana. Rakennuslupamme on seikkaillut ympäri pääkaupunkiseutua, ja vihdoin saimme tuon odotetun nivaskan käteemme. Juhlistimme asiaa ottamalla muutaman tunnin päiväunet.

Arkkitehtimme ja pääsuunnittelijamme, Tarja Petäjä, on tehnyt loistavaa työtä. Ilman tätä pätevää naista, istuisimme varmaan vieläkin lautapöytämme ääressä pähkäilemässä suunnitelmiamme, jahkailijoita kun olemme. Hyvän ja asiantuntevan yhteistyön merkitystä näinkin suuressa investoinnissa ei voi tarpeeksi korostaa. Suunnitteluvaihe pyörähti viime syksystä tähän pisteeseen niin jouhevasti, että vieläkin vähän pöllämystyneinä ihmettelemme, mihin oikein olemme ryhtyneet.

Konesaumattupeltikate: musta
Räystäslaudat: mustat
Julkisivurappaus: taitettu valkoinen
Julkisivupaneeli: musta
Ikkunat ja ovet: mustat
Säleiköt ja puupilarit: siperianlehtipuu
Sokkeli: harmaa
SHARE:

8 comments

 1. Hep! ;) joo lisää lisää paljastuksia :). Teille on tulossa ihana koti jo näiden perusteella!

  ReplyDelete
 2. Hep!! :) Lisää paljastuksia, please! Meillä vasta arkkitehti valittu, ihana seurata muiden etenemistä :)

  ReplyDelete
 3. Tosiaankin hep :) Näyttää hulppealle jo tuon kuvan perusteella!

  ReplyDelete
 4. AnonymousJune 10, 2013

  Kiinnostaisi tietää tuosta teidän väristä - taitettu valkoinen. Meillä suunnitteilla talo alueelle, jossa rakennusohjeissa lukee "vaaleahko sävy". Nyt väännämme kättä mikä on vaaleahko väri.

  ReplyDelete
 5. Hep. Meilläkin Tarja hommissa. Luonnokset tehty ja hissukseen edetään. Ei ole yhtään pahaa sanottavaa tähän asti arkkitehdin toiminnasta. :)

  ReplyDelete
 6. Ehdottomasti hep! :)
  Upealta näyttää!

  ReplyDelete
 7. -HEINIE-: Kiitos! Kyllä tätä hinkattiinkin :)

  Kähmäräpälä: Kohta tulloo!

  Anna: Meistäkin oli mukavaa seurata muiden rakennusprojektien edistymistä. Nyt jo monessa muutaman vuoden takaisessa on asuttu jo tovin :)

  Syhi: Ulkonäkö hämää. Ihan perustönö tämä on ;)

  Anonyymi: Talomme rappauksesta tulee valkoinen. Tuo taitettu valkoinen meinaa sitä, että valkoiseen sekoitetaan hieman harmaata tai keltaista, jotta se istuisi paremmin ympäristöön.. Silmä ei välttämättä tätä taitettua sävyä erota.

  Vili: Voimme suositella Tarjaa kyllä lämpimästi kaikille kysyjille. Hauskaa seurata muitakin Tarjan ”projekteja”. Kädenjäljen kyllä tunnistaa, vaikka hieman erilaisia taloja onkin tulossa.

  Anu: Kiitos :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig