Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 11, 2013

PALJASTUKSIA: VOL 3Vastataanpa saman tien hep-huutoihin ja pläjäytetään vielä loputkin kuvista ruuduille. Pohjakuvathan olemme julkaisseet jo jokin aika sitten. Halusimme talostamme mahdollisimman yksinkertaisen. Ei ylimääräisiä kulmia tai kallista terästä vaativia rakenneratkaisuja. Suorakulma muoto, jonka mittasuhteet on optimoitu useimmille harkkomateriaaleille. Tämä helpotti huomattavasti tarjouslaskentavaihetta ja uskomme sen myös säästäneen kustannuksia. Projektimme "kallein" osuus on kytketty taloon 50 neliön betoniterassilla ja pergolalla. Tiedämme jo valmiiksi, mihin kesämökkirahat on jo sijoitettu: 50-neliön sauna/tallirakennukseen. Talousrakennuksen materiaaliksi valitsimme puun, joten olemme nyt huomaamattamme sitten sekä kivi- että puutalorakentajia. Tämä puupuoli meillä on kuitenkin jäänyt vähän lapsipuolen asemaan: ei niin suunniteltu, mutta yhtä kaikki erittäin rakas.

Konesaumattupeltikate: musta
Räystäslaudat: mustat
Julkisivurappaus: taitettu valkoinen
Julkisivupaneeli: musta
Ikkunat ja ovet: mustat
Säleiköt ja puupilarit: siperianlehtipuu
Sokkeli: harmaa
SHARE:

3 comments

 1. Wau, tuosta tulee niin UPEA!

  ReplyDelete
 2. Oi, näyttää tosi hyvältä :) Jaksan myös aina ihastella noita erillisiä saunarakennuksia - oman pihan neliöt kun eivät taida ihan sellaiseen riittää. Ehkä seuraavassa talossa joskus hamassa tulevaisuudessa sitten, jos silloin päästään itse rakentamaan ja päättämään :)

  ReplyDelete
 3. Koo: Kiitos, jokohan se kohta rupeaisi nousemaan, niin näkisi itsekin ihan konkreettisesti, mitä on oikein suunnitellut.

  Krista: Meillekin tuli yllätyksenä, että kaava mahdollisti 50-neliön sivuasunnon, joten pitihän se sauna "pystyttää". Kaupungissa tämä ei ole aina niin yksinkertaista..

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig