Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 19, 2013

SNEAK PEEK: ETEINEN

Vielä ennen lomia ehdimme pusertaa kasaan muutamat kiintokalustesuunnitelmat: esittelyvuorossa siis eteinen. Oveksi valitsimme saman mattastruktuuripinnan kuin keittiöönkin miehen toiveiden mukaisesti tosin tällä kertaa mustana. Liukuovikaapistosta luovuimme yksinkertaisesti siitä syystä, että olisimme ehdottomasti halunneet ovet kehyksettöminä (ja mustina). Näitä ei yhteistyökumppanimme tuotevalikoimasta löytynyt. Koska eteinen on tilava, 60-senttiset ovet mahtunevat hyvin aukeamaan ja toisaalta säästymme siltä harmilta, kun lähtötohinassa yli 250 senttiä korkea liukuovi päättää ponnahtaa kolisten kiskoiltaan.  Tämä harmitus oli riesana ainakin edellisen kodin korkeissa eteisen kaapeissa..

OVET: Uoma maalattu MDF, struktuurimatta, musta
RUNKO: 22mm valkoinen, sisus kuvan mukaan, ei taustalevyä
Tilajärjestelmät toimitetaan osina, ei sisällä sokkelia

SHARE:

3 comments

 1. Heh, meille ei missään nimessä pitänyt tulla eteiseen liukuovia vaan korkeat kattoon asti ulottuvat vetimettömät ulospäin avautuvat ovet. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin kun ajattelin tavallisten ovien olevan liian huterot niin korkeina.

  Saa nähdä saadaanko sama vika meidän liukuoviin kuin teidän edellisessä asunnossa. Ovien korkeus tulee olemaan 2700mm.

  ReplyDelete
 2. Är: Näköjään molempi, pahempi ;) Meillä oli sellaiset heppoiset ja rämisevät peiliovet, jotka eivät millään malttaneet pysyä kiskoillaan. Näissäkin on varmasti huikeita eroja toimivuuden ja laadun suhteen.

  ReplyDelete
 3. Entä taitto-ovet? Taittuvat pieneen nippuun ja seinä aukeaa kokonaan. Mekanismeja löytyy ainakin Häfeleltä (esim. Hawa Multifold)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig