Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 13, 2013

SNEAK PEEK: TUPA


Ensi maanantaina olisi tiedossa Isoja Neuvotteluja. Ehkäpä saisimme aikaiseksi raksapostauksen, jossa olisi myös jotain sisältöä. Lähestyvän viikonlopun kunniaksi fiilistelimme hieman tupamme sisänäkymiä. Tervetuloa kurkistamaan sisään..
SHARE:

6 comments

 1. Todella hyvältä näyttää! Nuo Tom Dixonin valaisimet ovat piste iin päälle.

  ReplyDelete
 2. Koo: Mulla on aika paha fiksaatio vallaisimiin (ja sisustustyynyihin)! Muutaman klassikon olen sallinnut itselleni hankkia uuteen kotiin ;)

  ReplyDelete
 3. Näyttää mainiolta ja enemmänkin! Millä ohjelmalla olet piirtänyt luonnoksen? Onkohan netissä hyviä, ilmaisia ohjelmia?

  ReplyDelete
 4. minni: Kiitos :) Nyhersin nämä pikaisesti kokoon netistä löytyvällä Sweet Home 3D -ohjelmalla.

  ReplyDelete
 5. Hieno blogi sinulla.

  Suomessa näkee aika usein uusissa taloissa avokeittiöitä. Avokeittiö on kiva silloin kun se tyhjä ja siisti, mikä on harvoin totta lapsiperheen arjessa. Ovella suljettava keittiö on käytännössä parempi - erityisesti jos yhtään edustaa kotona. Esimerkiksi jo Ruotsissa erillinen keittiö on paljon yleisempi ratkaisu. Kärytkin saa paremmin kuriin.

  Käryistä päästään kärynpoistoon. Kun rakennat uuden talon tyhjästä, hoida keittiön kärynpoisto katolle asennetulla huippuimurilla. Tämän tärkeys korostuu entisestään avokeittiössä.

  Aikanaan kun oli sama mallinnustarve opettelin käyttämään Trimble Sketchupia (Entinen Google Sketchup). On ilmainen ja aika halvalla saa renderöintimoduleja, joilla voi tehdä hyvinkin fotorealistisia kuvia jos vain jaksaa opetella. Lisäksi voit muutamalla eurolla ostaa iOS softaa (esim. Cubits), jolla voi pyörittää 3D malleja kmx-muodossa kännykällä tai padilla. Aika kiva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Meillä suunnittelun lähtökohtana oli "pohjan" muunneltavuus. Tuon keittiön saa "suljettua" muusta tilasta kevyellä väliseinällä, jos sotkut ja käryt alkavat rassaamaan (kts. Kannustalo Lato 189 pohja).

   Täytyypä kokeilla tuota mainitsemaasi mallinnusohjelmaa.

   Lämmin kiitos kaikista jakamistasi vinkeistä!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig