Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

July 19, 2013

MYRSKYPILVIÄ JA UUSIA TUULIA

Sade ajoi lomalaiset takaisin kaupunkiin. Ensimmäisen kauppareissun lähi Siwaan taivalsin kaksikymmentä vuotta vanhoissa lökäpöksyissä, joissa on ajan nakertama tuuletus haarusten kohdalla. Tukkaahan en tietenkään ollut kammannut ja rähmät muistin pyyhkäistä silmäkulmasta ennen kaupan oven avaamista. Mökkielämä tekee nimensä mukaisesti höperöksi. Täytyypä muistaa taas vilkuilla peiliin viimeistään ennen kuin avaa kotioven ja kohtaa muita kanssakulkijoita.

Loma teki kuitenkin tehtävänsä. Tuo höpertyminenkin viittaa toivottavasti lähinnä siihen, että aivot ovat olleet ihanan joutilaina viimeiset neljä viikkoa. Vaikka omassa päässä ja blogissa on ollut hiljaista jo useamman viikon, taustalla on tapahtunut suuria. Loman aikana saimme kutsun liittyä Indiedays Inspirationiin. Tähän kutsuun oli ilo vastata myöntävästi ja olemme todella innoissamme kaikista uusista tuulista, joita blogissamme tulevan syksyn aikana puhaltanee.

Erääseen toiseenkin asiaan tuli vastattua myöntävästi, ja siitä tarkemmin lisää tuonnempana.. Pää kaikista ihanista tapahtumista pyörällä on mukava aloitella arkea. Laittaa lantsarit jalkaan ja uhmata sadetta salamat kaulassa killuen. Palata blogin pariin ja raksalle.
SHARE:

5 comments

 1. Mahtavaa, Onnittelut :) ja ihana koru.

  ReplyDelete
 2. Onnea!!!
  Hieno koru...onko korun nimi myrskypilvi...:)

  ReplyDelete
 3. No, mutta terveppätuloa ID Inspikseen. <3
  Ja nyt mua alkoi kovastikkin kiinnostamaan tuo toinen "Tahdon"... ;)

  ReplyDelete
 4. -HEINIE-: Kiitos, ihana on myös koruja tehtaileva mrs. Göran ;)

  Irmastiina: Kiitos :) Koru on nimeltään "Ukkonen".

  Heidi: Kiitos, :)

  IMAGE: Kiitos, mukavaa olla hyvässä seurassa :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig