Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

July 2, 2013

PALJASTUKSIA: VOL 4

Nyt se on sitten virallista: Nimet paperissa ja kaivinkone tilattu tonttia kuopaisemaan. Vanhan talon paikalle nousee syksyllä uusi kivitalo, jonka ulkoseinämateriaaliksi valitsimme Lammin lämpökiviharkon (LL400). Erillinen sauna- ja autotallirakennus on väliseiniä lukuun ottamatta puurakenteinen. Pää- ja talousrakennuksen urakoi "sisustusta vaille valmiiksi" Rakennustoimisto Piipponen. Kiitos heille tähän mennessä tehdystä työstä hankkeemme eteen. Luottamus projektin läpiviemiseen on luja!

Pyörähdimme vanhalla talolla paistattelemassa päivää ja kurkimme ikkunoista ensi kevään kotimaisemia. Raksakoira Mannisen ottaessa mutakylpyjä, saunoimme kenties viimeisen kerran hyvin palvelleessa kellarisaunassa. Näissä tunnelmissa on hyvä aloittaa kauan odotettu kesäloma. Raksa vaikenee hetkeksi. Palaamme maisemiin heinäkuun lopussa mieli täynnä intoa ja uusia ideoita..
SHARE:

9 comments

 1. Ihana Rekku! Minkä rotuinen se on? Mukavaa lomaa ja tsemppiä raksailuun!

  ReplyDelete
 2. Mervi: Tuo kuraroope on papereiden mukaan kultainennoutaja ;) Kiitos, loma tosiaan tulee tarpeen. Kohta alkaa hieman toisenlainen arki..

  ReplyDelete
 3. Täydellisen ihana kuva hauvasta :)

  ReplyDelete
 4. Aurinkoisia lomapäiviä!

  Ihana koira <3 .

  ReplyDelete
 5. Hei, tosi mielenkiintoista kuulla teidän kokemukset. Mekin nimittäin pyydettiin tarjous Piipposelta, mutta päätettiin sitten kuitenkin tehdä enemmän itse. Oli kyllä ihan pätevän oloinen putiikki.
  Myös meidän pitäisi käydä saunomassa viimeiset löylyt meidät purettavassa pihasaunassa... Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

  ReplyDelete
 6. AnonymousJuly 02, 2013

  Hienoa ja kovasti onnea projektiin!! Mielenkiinnolla seuraamme teidän raksailua, sillä myös meillä tulee urakoimaan Rak.toimisto Piipponen toivon mukaan syyskuun alusta alkaen. Julkinen kiitos heille myös meiltä tähänastisesta!
  - S & J-

  ReplyDelete
 7. aurinkoista ja rentouttavaa lomaa sekä tsemppiä raksailuun!

  ReplyDelete
 8. Syhi: Hauva on toiminut mainosmallina pienestä pitäen: harjoituksen tulosta ;)

  Kähmäräpälä: Kiitos <3

  Taina O: Meillä oli myös vaihtoehtona tehdä "itse". Budjetin karkaaminen pelotti. Tästä syystä teimme "yhden sopimuksen". Katsotaan, kuinka käy..

  Anomyymi: Onnea myös teille raksailuun. Toivottavasti Piipposen kanssa homma luistaa ;)

  -HEINIE-: Kiitos :)

  Nyt mökille!

  ReplyDelete
 9. Onnea matkaan, vaikken kyllä epäile etteikö valmista tulisi:) Lammi kuulostaa hyvältä minun korvaani. Nauttikaa loma!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig