Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 1, 2013

ARVOSTAN!


Kiitos kaikille loistavasta keskustelusta edellisessä postauksessa. Oikein sydäntä lämmitti. Tätä tämä parhaimmillaan on: kullanarvoisia vinkkejä ja vilpitöntä tsemppausta kaikilta kohtalotovereilta. Arvostan kovin!

Toinen, mitä arvostan on hyvä suunnittelu. Jokin aika sitten osallistuin blogeissa pyörineeseen haasteeseen maailman kaunein esine. Nostin tuolloin esiin Carl Hansen & Son:n The Wishbone -tuolin. Arvostan tinkimätöntä käsityöläisyyttä ja tuoli edustaa mielestäni tätä loistavasti. Neljästätoista osasta koostuva Wishbone käsittää yhteensä sata eri työvaihetta ja yhden tuolin kasaamiseen kuluu käsityöläisiltä kolmisen viikkoa. Massatuotettuja kopioita en kykene arvostamaan.

Edellisessä postauksessa päivittelin yksinkertaisen designin pöyristyttävän kalliita hintoja. Ymmärrän, että merkkituotteet maksavat enemmän, kuin merkittömät. Wishbonen kaltaisesta puusepän ja käsityöläisen taidenäytteestä kuuluukin maksaa kaiken sen työn ja taidon määrittelemä hinta. Ja ymmärrän, että ihminen saa unelmoida kaikesta tästä, vaikka ei talous antaisikaan kaikille mielihaluilleen myöten.

Haasteiden keskellä on siis hyvä välillä haaveilla. Tällä hetkellä haaveilen Michael Hilgers Ray-kylpyhuonekalusteista (kuva), ja omasta verstaasta, jossa näperrellä kotiin vähän edullisempaa ”designia”.
SHARE:

2 comments

 1. Mahtavan näköinen pesuallas!
  Voimia ja tsemppiä sinne raksavalintojen keskelle. Kyllä se on varmasti kaiken sen stressauksen ja laskelmien arvoista, kun muuton aika tulee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Koo! Ihana, jännä, stressaava projekti.. Oma koti :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig