Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 4, 2013

EDULLINEN KEITTIÖREMONTTI

Kuvitelkaa pieni tunkkainen keittiö, jossa on vaaleanpunaiset kaakelit välitilassa ja näiden parina kultakahvaiset, beiget peiliovet. Laskutasoa on huikeat 40 senttiä ja kokkailemaan pääsee minihellalla, johon ei mahdu juuri muuta kuin saarioisten makaronilaatikko vuokineen. Ei, en minäkään pystynyt. En ennen kuin pääsin asustamaan asuntoa, josta moinen hirvitys löytyi.

Joku saattanee ajatella, että mitä väliä moisella on, varsinkin kun keittiö on osa väliaikaista vuokra-asuntoa. Eipä sillä elämän suuressa mittakaavassa ole juurikaan merkitystä. Toisaalta, ei ole ihan sivuseikka, minkälaisessa ympäristössä sitä aamukahvinsa nauttii. Varsinkin jos asialle voi tehdä jotain..

Saimme vuokranantajaltamme luvan tehdä pienimuotoisia muutoksia. Päivitimme keittiön ilmettä laittamalla kaakelikammotusten päälle Ikean Fastbo-seinälevyjä ja vaihdoimme pyökin värisen laminaattitason Ikean valkoiseen Hällestad-tasoon. Vuokranantaja myöntyi vielä vaihtamaan peiliovet uusiin. Edulliset, juuri oikean kokoiset löytyivät Kalustetukusta viidellä sadalla. Laskutasoa saimme hieman lisää Flytta-tarjoiluvaunulla. Tämän voikin kätevästi rullata uuteen kotiin, kun osoite muuttuu. Kokkaamme edelleen minihellalla ja astiat pesemme manuaalisesti pesuvadissa. Voi sitä riemun päivää, kun keittiössä on joku kaunis päivä oikeat kodinkoneet!

(Pienet tuotekuvat: IKEA)
SHARE:

8 comments

 1. Hyvä Te! Minäkin suunnittelin vuokra-asunto Nro1:sen minibudjetti-remontin mutta vesivahinko ehti ennen kuin ehdittiin kertoa suunnitelma vuokranantajalle. Toisaalta, ei olisi ehkä ollut energiaakaan rempata väliaikais-asuntoa oikean remontin kylkiäisenä..kohtalon ivaa - muutimme vuokra-asunto Nro2:seen, joka on aivan uusi asunto.
  Onnistunut minibudjetointi kerrassaan teillä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilläkin on ollut tämä keittiön päivitys aikamoinen ikuisuusprojekti. Sitä kun tuppaa nuo päivät olevan täynnä kaikkea vuokra-asunnon keittiöremonttia tärkeämpää.. Toisaalta siinä sivussa on ollut mukava puuhastella tällaisia pieniä juttuja. Voipi olla, että ensi kesänä kaikki mihin liittyy kaukaisesti sana remontti tai rakentaminen, aiheuttaa vähintäänkin närästystä ;)

   Tämän keittiörempan lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä. Halusimme väliaikaisasuntoomne mahdollisimman kepeän, suorastaan jopa lapsellisen fiiliksen. Vastapainona kaikelle synkistelylle. Kotiin on aina ilo tulla!

   Delete
 2. On kyllä aivan mahtava fiilis kun saa latoa astiat astianpesukoneeseen ja sieltä kaappeihin, joissa on tilaa. Mä ennen niin inhosin astianpesukoneen tyhjentämistä, mutta nyt se on melkein kivaa.

  Terveisin nimimerkki juuri 7 kuukautta mökillä asuneena.

  ReplyDelete
 3. Voi Är! Tuo on juuri yksi niistä asioista joita odotan jopa tilaakin enemmän ;)

  ReplyDelete
 4. Meillä kanssa juuri muutetaan vuokrakämppään ja aivan sama Ikean teräsvaunu ostettiin lisätilaksi. Se tuo kyllä hurjasti lisää tilaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä "kulkee" tuossa vaunussa kaikki päivittäin käytettävät astiat sekä päällä on hyvin tilaa vielä kahvinkeittimelle ja isolle leikkuulaudalle. Vaunu taitaa tosiaan olla meidän keittiön tilavin "kaappi" ;)

   Delete
 5. I'm so happy for discover your blog, is amazing and your home too!!

  Lovely day!

  x

  ReplyDelete
 6. Thank you Mariela for your kind words! You made my day even better :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig