Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 19, 2013

ETEISEN PINTAMATERIAALIT

Eteisen huonekortti pintamateriaalien osalta, olkaatten hyvä. Alakerran lattia jääpi märkätiloja lukuunottamatta betonille. Kaapistot ovat samaa struktuurimattapintaista maalattua mdf:ää, kuin kylpyhuoneiden ja keittiön kaapistot. Tällä kertaa värinä kuitenkin musta. Eteisen kiintokalustesuunnitelmaa pääsee tarkemmin kurkkaamaan täältä.

LATTIA: Betoni, valkosirote
MAALI: Tikkurila F497
OVET: Uoma maalattu MDF, struktuurimatta, musta
SHARE:

4 comments

 1. Hei!

  Paljon samoja juttuja kuin meillekin tulee. Ovet samantyyppiset liukuovet, tosin ne tilataan viilupintaisena samasta putiikista miestä väliovetkin. Suosittelen tutustumaan cwp oy nimiseen firmaan. Tilasin muutaman viilumallin ja ovat todella upeita. Askarteletteko itse nuo ovet paikoilleen? Kävin tänään k-raudassa ihmettelemässä ja kiusaamassa myyjää, eräs tukeva vaihtoehto löytyi heiltä. Laitan blogiini hieman tarkemmin kuvineen tuosta viilun käyttämisesta. Ja ps. hinta on oikeasti kohdillaan..:)

  Jane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, ota tuosta mun ylläolevasta tekstistä nyt selvää, kiire, kiire. Mutta ainakin k-raudasta löytyy tee-se-itse-ihmisille valmiita liukuovimekanismeja. Ja tilaavat tarvittaessa.

   Delete
 2. Kiitos Jane vinkistä! Täytyypä tutustua tuohon firmaan tarkemmin. Varsinkin nuo viilupintaiset väliovet kiinnostavat. Tuohon eteisen kaappiin olisi tulossa valmis "materiaali" Domukselta..

  ReplyDelete
 3. Hieno musta liukuovi tulossa ;)

  Janen vinkki oli aivan loistava, kävin sivuilla jo vähän tutustumassa..

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig