Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 13, 2013

KYLPYHUONEEN PINTAMATERIAALIT


Alakerran kylpyhuoneen huonekortti alkaa olla selvää pässinlihaa. Laatikostot ja peili tulevat Domukselta. Kiintokalustesuunnitelmaa pääsee kurkkaamaan täältä. Vielä pitäisi löytää hyvä yhteistyökumppani vesikalusteisiin: hanat, wc-istuimet ja suihkut. Lisäksi hakusessa on kylpyhuoneiden ja saunan lasitukset.

Kylpyhuoneen lattia ja yksi seinä laatoitetaan Terratintan Betontech -laatoilla, 60 x 60. Värinä toistaiseksi valkoinen. Värisävy varmistuu vielä, kunhan pääsemme näkemään laatat oikeassa ympäristössään. Loput seinät käsittelemme kosteudenkestävällä maalilla.

Valaistus hoidetaan joko led-nauhalla tai loisteputkella. Kummin tahansa, lopputulos näyttänee aikalailla samalta: valo on piilossa peilin yläpuolella alaslaskussa.


LATTIAKAIVO: Drainit Alcaplast, 800 mm
LAATTA: Terratinta Betontech, White 60 x 60
MAALI: Tikkurila Luja F497
OVET: Uoma maalattu MDF, struktuurimatta, valkoinen
TASO: valumarmori tasoallas meri mittojen mukaan pit. 1500, ei hanan reikää
peili
SHARE:

4 comments

 1. Moi, törmäsin blogiisi ensimmäisen kerran ja teillä on samoja pohdintoja menossa kuin meillä, seuraavaksi täytyisi suunnitella kylppäri. Jään mielenkiinnolla lukijaksi :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa, kun jäit lukijaksi! Täytyypä tulla seurailemaan myös teidän projektia :)

  ReplyDelete
 3. Olen mielenkiinnolla selannut blogiasi ja suunnitelmianne. Kivoja valintoja olette tehneet ja tällaiset projektit sytyttävät minut aina vaikka projektin ollessa päällä tuntuu ettei ikinä enää. Kiva blogi, jään seuraamaan myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kumman nopeasti se aika tosiaan kultaa muistot ja remonttihammasta alkaa kolottamaan. Onneksi se on kuitenkin sen verran rankkaa puuhaa, että hetken ainakin malttaa aina nauttia työnsä tuloksista ;) Mahtavaa saada sinut mukaan seurailemaan projektia!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig