Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 20, 2013

SE KUULUISA PUNAINEN LANKA

Minä, joka olen ehkä jopa liian suurpiirteinen, mitä tulee pienempiin ja suurempiin tehtäviin, olen alkanut tehdä listoja. Mitään logiikkaa näissä listoissani ei ole, ja mitä erinäisempiä "muistilappuja" löytyy niin jääkaapin ovesta, kännykästä, laskujen kulmista, pääkopasta ja tietokoneen syövereistä. Milloinkohan tulee se hetki, kun huomaan henkisen kovalevyni olevan ääriään myöten täynnä..

Vaikka pää on täynnä raskaita rakennustermejä, on arvonta-postaukseen linkitetyt blogit antaneet minulle useita ilonhetkiä. Kiitos kovasti kaikille. On ollut ihanaa päästä tutustumaan teihin! Lisää henkisiä riemunkiljahduksia on antanut jokainen uusi lukija, joka tällaista tuoretta bloggaria on ilahduttanut liittymällä lukijaksi. Teitä on (ainakin minun mielestäni) jo huikean paljon. Hassua, miten jännittää joka kerta, kun huomaa uuden ihmisen liittyneen joukkoon tai viestin, joka kilahtaa postilaatikkoon. Täytyypä myöntää, että tieto siitä, että joku tätäkin sivustoa selailee, saa mielen niin kovin onnelliseksi.

Listoista siis viis! Kyllä ne asiat hoituvat ilman turhia murheitakin. Ja löytyipä jopa se omista touhuista kadoksissa ollut punainen lankakin. Siellähän se roikkuu ikkunalaudalta.
SHARE:

4 comments

  1. Blogisi perusteella olet kyllä kaikkea muuta kuinnsuurpiirteinen, yksi suosikeistani! :)

    ReplyDelete
  2. Voi, totta tosiaan toinenpuoli! Voin viilata jotain yksityiskohtaa tuntitolkulla ja uppoutua johonkin mielenkiintoiseen projektiin. Mutta toisaalta joudun kirjoittelemaan itselleni muistilappuja, kuten osta maitoa ja muista pestä hampaat ;) Nämä yksinkertaiset tehtävät ovat joskus niin ylitsepääsemättömän vaikeita.

    ReplyDelete
  3. Thanks Mariela! Keep it simple ;)

    ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig