Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 27, 2013

SNEAK PEEK: YLÄKERRAN KYLPPÄRIYllä kurkkaus yläkerran kylpyhuoneeseen. Kylppäri on makuuhuoneen ja vaatehuoneen yhteydessä. Vaikka alakerrassa on myös kodinhoitohuone, halusimme myös yläkertaan pesukoneen ja kuivausrummun. Hyvä paikka näille löytyi vaatehuoneen ja kylppärin välistä.

OVET: Uoma maalattu MDF, struktuurimatta, valkoinen
RUNKO: 16 mm, valkoinen, 1.8mm vahvalla abs-reunalla
Kosteudenkestävä kalustelevy
TASO: valumarmori tasoallas Meri, mittatilaus pit. 1800, ei hanan reikää 

laatikot vaimennettuja, peili
SHARE:

7 comments

 1. Pesukoneet yläkerrassaKIN onkon hyvä idea. Onko yläkerran kylppärissä myös suihku? Kivalta näyttää taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin on. Eipähän tarvitse kuskailla pyykkejä pitkin poikin taloa. Kylppärissä on myös suihku ja pytty.

   Delete
 2. Näyttää hyvältä, meille tulee samantyyppinen kylppärikaapisto uuteen asuntoon. Tänään käyty tontilla ihmettelemässä nousevia seiniä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On varmasti upeaa nähdä seinien nousevan tontille :) Talo alkaa konkretisoitua ihan eri tavalla.. Ja ennen kaikkea on varmasti mahtavaa nähdä suunnitelmien vihdoin toteutuvan!

   Delete
 3. Pikaisesti käyttökokemuksia Meri-altaasta: Meillä ollut käytössä nyt n. kuukauden tuollainen mittoihin tehty Meri-allas. Altaan pohja tahtoo jäädä likaiseksi ja näyttää epäsiistiltä. Allas myös tyhjenee hitaasti. Epäilen ongelmien johtuvan altaan pohjan huonoista kaadoista. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maiju tuhannesti! Ikävää, että tuo allas ei ole hintansa arvoinen. Voinko välittää käyttökokemuksesi tuosta Meri-altaasta Domukselle?

   Delete
  2. Saimme Domukselta seuraavanlaisen vastauksen: Noissa kantikkaissa altaissa kaato on huomattavasti loivempi kuin perinteisissä. Tästä syystä allas ei myöskään tyhjene niin ripeästi. Tuon hitamman virtauksen takia myös likanorot jäävät helpommin altaaseen. Käyttöohjeissa suositellaan altaaan käsittelyä autovahalla (vrt. vesi hanhen selässä).

   Toivottavasti näistä tiedoista olisi apua teidän(kin) allasongelmiin :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig