Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 14, 2013

YLLÄTYSTEN PÄIVÄ

Kaivoin arkistojen kätköistä tämän kuvan. Kuvalla ei itse asiassa ole mitään suurempaa sanomaa tai merkitystä. Mielestäni kuvaushetkellä tuo tyynyihin lankeava valo oli niin vastustamaton, että hetki oli pakko tallentaa..

Tänään tuo valo on muisto vain. Päivä alkoi kaatosateessa ja päättyi melko samanlaisiin tunnelmiin. Onneksi vain tosin ilman osalta. Piipahdimme heti aamulla tarkistamassa yhden ensi kevään juhlapaikan. Helsingin keskustassa sijaitseva perinteikäs tila teki vaikutuksen. Teimme "kaupat". Tästä innostuneena (ja hieman tuosta syksyisestä säästä masentuneena) ilahdutin itseäni uudella takilla. Tervetuloa talvipakkaset! Miten voikaan niin malttamattomana odottaa takin ensi esiintymistä kaupungin kaduilla.. Kyllä kai ihminen saa välillä olla myös vähän höperö?

Raksa-asiat rullaavat vääjäämättä kohti ensi viikon suurta räjähdystä. Kannoimme tänään vanhasta talosta turvaan tavaroita. Muutama suurempi huonekalu ja pussillinen pieniä aarteita. HSY kantoi myös kortensa keosta: vesimies haki vesimittarin. Talosta löytyisi vielä Fortumin omaisuutta yhden sähkömittarin muodossa. Jännä, että näitäkin pitää kiikutella edestakaisin..

Päivän suurin yllättäjä löytyi keskisuomalaisen yrittäjän muodossa. Miten voikaan rakentaja ilahtua näin aidosta palveluasenteesta! Tämä herra ansaitsee jo ihan oman tarinansa. Läntisen Vantaan laattafirmat huomio: kannattaa jäädä seurailemaan. Ehkäpä jopa joku näistä Pukkilan tiskin takana nyrpistelevistä "myyjistä" voisi oppia kuinka kohdata asiakas!

Nyt päät kohti puhtaita valkoisia lakanoita. Huomenna olisi tiedossa aikainen aamu ja Formex Tukholma. Huutakaa hep, mikäli haluatte vihjeitä tulevista sisustustrendeistä.
SHARE:

16 comments

 1. Replies
  1. Joskus osuu kamera käteen oikealla hetkellä :)

   Delete
 2. Replies
  1. Aikamoinen hepulireissu tuo messumatka olikin ;)

   Delete
 3. Hep vaan täältäkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyypä kirjoitella messutunnelmista vielä tarkemmin :)

   Delete
 4. Ihanan raikas kuva! Tekisipä mieli maalata omankin makkarin päätyseinä valkoiseksi, niin raikkaalta ja valoisalta tuo näyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli ihanan kesäisä hetki :) Ei muuta kuin suti käteen.. Toki syksyn pimeys langettaa varjot raikkaimmallekin taustalle. Silloin joku "tunnelmallisempikin" sängynpäädyn väri kyllä puolustaa paikkaansa ;)

   Delete
 5. I love everything about this

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Noor! Simple background and lovely light: perfect combination :)

   Delete
 6. Saako kysyä mikä firma kyseessä? Saahan positiivista mainosta aina antaa? Mielessä on kyllä eräs keskisuomalainen laattafirma, jonka palvelualttius yltää ihan omalle tasolleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haluamme ehdottomasti antaa positiivista mainosta meitä hyvin palvelleille yrityksille. Ja tällaisille helmille mitä lämpimimmin mielin. Tämä kyseinen firma ansaitsee tosiaan ihan oman postauksensa. Sopisiko, että julkaisemme yrityksen nimen tuolloin? Haluaisimme mielellämme vielä katsoa miten homma etenee :)

   Delete
 7. Light was perfect for fotoshooting :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig