Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 4, 2013

HALLITTU KAAOS!

Terveiset kaiken kaaoksen keskeltä. Syksy on saapunut ja sitä myötä hillitön kiire. Näissä parissa napsaisussa ei ole tietoakaan siitä kaikesta hälystä, mikä ympärillä tällä hetkellä häärii, mutta kuvat kuvaavat hyvin sitä olotilaa, joka sisälläni (kaiken paineen keskellä) vallitsee; aika väritön harmonia. 

Viikonloppuna täytyy ottaa aikalisä ja mennä tuijottelemaan putoavia lehtiä metsän keskelle, heittää "kesän viimeiset löylyt" mitä parhaimmassa puusaunassa ja hengitellä hetken hiljaa.. Blogi herää taas eloon viimeistään ensi viikolla. Luvassa kutkuttavan mukava arvonta ja läjäpäin faktaa Talosta!
SHARE:

4 comments

 1. Hauska laivatarjotin! Mistä sellainen mahtaa olla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo tarjotin on Helsingin Sataman lahjatarjotin.. "Varastin" tämän rehellisesti isältäni ;)

   Delete
 2. Hyviä vinkkejä. Jos jouduttaisiin asumaan pitempään tässä nykyisessä kolmiossa, pitäisi varmaan ryhtyä sisustamaan. Tykkäsin erityisesti tuosta tarjoiluvaunusta, kun se oli ihan oikeasti otettu käyttöön, eikä vain näön vuoksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin pienissä tiloissa (miksei myös vähän suuremmissakin) kaikilla asioilla täytyy mielestäni olla jokin "oikea" käyttötarkoitus . Tuostä kärrystä on ollut kovin paljon iloa ja hyötyä :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig