Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 15, 2013

HULLUN HOMMAA

Viikonlopun suunnitelmat menivät hieman uusiksi, kun flunssa pääsi yllättämään ja kaatamaan vuoteeseen. Vaikka kaikki designtapahtumat jäivätkin käymättä, kolusin kotona hetkellisen inspiraatiopuuskan siivittämänä siistiksi kaikki keittiön kaapit. Purkitin ja pussitin, ja nyt kaikki kuiva-aineet on siististi laputettuina omissa rasioissaan. Selkeästi hivenen kuumehouruista hommaa..

Vaikka tämän viikonlopun leipomiset jäivät pelkäksi ajatukseksi, ehkä ensi viikolla on jo sen verran tolkuissaan, että sen sijaan, että järjestää kaulimia ja kananmunia kauniiseen riviin, saisi pyöräytettyä myös muutamat eväät hartaasti odotetulle lauantaibrunssille. Ystävät hyvät, tämä oli lupaus.

Näin aasinsiltana näistä keittiöasioista vielä perjantaiseen keittiöpohdintaamme. Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikille teille, jotka kannustatte, kommentoitte ja palaatte päivä toisensa jälkeen kurkkaamaan mitä projektillemme kuuluu (ja toivottavasti saanette siinä ohessa irti jotain näistä meidän tämän hetken sisustuskuvioista). Tästä kiitoksena päräytämme käyntiin huomenna sisustusaiheisen arvonnan. Nuo kuvissa näkyvät Anna Nygård Designin kierrätetyistä sälekaihtimista valmistetut modernit pärekorit* antanevat pienen vinkin tulevasta.

Teemme myös ensi viikolla yhteenvedon keittiöpohdintojenne "tuloksista" kasaamme vinkkipläjäyksen avuksi kaikille remontoijille ja rakentajille toimivan keittiön suunnittelusta.
*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.
SHARE:

2 comments

 1. Upeat kuvat, hauska seurata keittiöpohdintojanne kun itsellä tulossa mittava keittiöremontti ensi kesänä.
  terveisin
  XX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tämä on ehdottomasti yksi bloggailun parhaimipia puolia. Saa aivan uskomattoman hyviä vinkkejä samojen asioiden kanssa painivilta ja kenties pystyy auttamaan seuraavia samojen "haasteiden" edessä olevia :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig