Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 17, 2013

MITÄ KUULUU, KUN EI MITÄÄN KUULU?

Koska rakennuksella on ollut tovin aika hiljaista, on blogimme keskittynyt elämään raksaprojektin ympärillä. Taustalla tapahtuu kuitenkin pieniä, suuria asioita. Rakennekuvat ovat valmistuneet päärakennuksen osalta. Talousrakennuksesta ei urakoitsija osaa vielä sanoa rakennetaanko se pitkästä vaiko elementeistä. Tätä tietoa odotamme, jotta myös talousrakennuksen rakennekuvat pääsisivät vauhtiin. Saimme myös käsiimme ensimmäisen sähkösuunnitteluluonnoksen. Katkaisijoiden ja pistorasioiden paikat täytyy vielä tarkistaa, jotta talomme sisustus ja tekniikka kulkisivat käsikädessä. Tuossa ensimmäisessä suunnitelmassa muun muassa antennipistokkeet sijaitsivat kätevästi sekä olo- että tv-huoneessa eri puolilla huonetta, kuin tv-kalusteet.. Ensimmäisen valaistussuunnitteluluonnoksen pitäisi saapua Winlediltä näillä näppäimillä. LVI-suunnitelmien tilanteesta emme ole kuulleet mitään. Pintavesisuunnitelman kanssa tuli takapakkia, kun tonttimme korko on merkitty alemmas kuin hulevesiliittymä. Lääkkeeksi tähän, joko hulevesien johtaminen tontin takana olevaan kaupungin puistossa sijaitsevaan ojaan tai pumppu. Tuo oja-vaihtoehto on nyt selvityksessä puisto-osastolla. Toivottavasti homma hoituisi näinkin yksinkertaisesti.

Tontilla on kuluneen viikon aikana suoritettu risusavotta, pystytetty tonttikeskus sekä merkitty talon sijainti maastoon. Nyt vain odottelemme urakoitsijan vehkeitä tonttia tonkimaan.

P.S. Olisiko teistä helpompi/mukavampi seurata tätä blogia, jos jakaisimme tekstit selkeämmin kahteen osaan: raksa ja muu sisustus?

(kuvat: lostudio)
SHARE:

12 comments

 1. Minä kannatan aina sekamelskaa, luultavasti ainakin raksaihmisiä kiinnostaa kuitenkin kummatkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuohan on hyvä pointti.. Meillä on tämän blogin nimessä rehvakkaasti tuo "raksablogi". Ajattelimme, että on siinä sitten on "penalla" ihmettelemistä, kun "raksabloggaaja" on kuvannut blogin täyteet kukkia ja pieniä säilytysrasioita ;) Mutta tietenkin, täytyyhän se "penankin koti sisustaa :)

   Delete
 2. Replies
  1. Hienoa! Jatkamme siis "valitsemallamme" linjalla.

   Delete
 3. Anna tulla molempia vaan sekaisin, molemmat kiinnostaa ;)

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Eli jatketaan samaa linjaa: tuutin täydeltä kotia kaikilta kulmilta :)

   Delete
 5. Sekaisin vaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä että kaikki sekalaisetkin höpinät saavat kannatusta. Tällä mennään!

   Delete
 6. ehdottomasti samaa mieltä kun muut - sattuneista syistä ;) No ei vaan, eiköhän "penakin" tarvitse välillä vähän sisutus- ja kukkaisjuttuja tasapainottamaan raksailuarkea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava kuulla näitä kommentteja. Ja ehkä tähän hommaan saadaan myös ripaus äijäilyä, kun alamme dokumentoimaan maatöitä, runkourakointia ja kaikenmaailman talokaapeleita. Tai sitten ei. Kaiken raksailun keskellä on mukavaa, kun voi "paeta" tähän virtuaalaailmaan ja raportoida kaikesta kauniista ja hyvästä ;)
   VastaaPoista

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig